Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Acef #5624 üzenetére

    És akik privátokat küldtek azok hogy találtak a blogodra? Arra nagyon pici esély van, hogy ráklattyolnak a blogodra, aztán pont azt találják, ami őket érdekli. Az érdekes / érdektelen dolog tök szubjektív. Az viszont tény, hogy ha valami friss, akkor az érdekesebb (és itt a hangúly!) lehet, mivel aktuális.

    Akit konkrét valami érdekel (lásd blogodban lévő írások), akkor arra rákeres, nem pedig random kattint minden linkre, hátha. Ez alól kivétel lehet az, ha pl a megfelelő mobilos topikban vagy, de arra sem az a megoldás, hogy ott legyen a neved alatt a blogout link, hanem a témához kapcsolódó anyagoknál szerepeljen. A bruteforce mindenhollegyenottalink nem jó irány.

    Nem vitatok semmilyen minőségi kérdést, sőt ez abszolút nem is kérdéses, mivel a Google nálam inkognitó módban első helyezettként (!!!) hozza ki magyar nyelvű oldalak között azt a sokak által látott bejegyzésed. Mivel van relevancia. Ez az ami nagyon fontos, főleg egy ekkora portálon. Az az infó legyen ott, ami kapcsolódik. Egy régi bejegyzés általánosságban nem aktuális, tehát nem releváns. Ha mégis az lenne, akkor ahhoz kell kapcsolni, ahova tartozik, lásd mobilos topiknál témaösszefoglaló / kapcsolódó cikkek vagy egy hozzászólás amiben megválaszolsz egy konkrét kérdést.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák