Új hozzászólás Aktív témák

  • T800

    csendes tag

    Sziasztok!

    Most asztaliról írok, de napközben, először WP 8.1-en futó IE 11-ből (egy Lumián) próbáltam, ami több okból nem jött össze. Az első volt, hogy a szerkesztőben törölhetetlenek az új sorok (ha valahogy végül mégis, az valami fatális véletlen), a másik, hogy az új sorok első karaktere eltűnik minden esetben és végezetül, kijelölni szöveget (még mindig a szerkesztőben, linkeléshez pl.) nem egy kimondottan ajánlott művelet, mert könnyen láthatatlanná (nem törlődik) válhat az iromány egy jelentős része és vissza se lehet hozni, tehát ott az üzenetnek kb. kampec. Ekkor újrakezdtem az egészet, mindezek tudatában, kínosan ügyelve ezekre, így el is jutottam nagyjából a dolog feléig, amikor egy új soros kínlódás alkalmával elszállt a komplett IE... :W
    Eredetileg azt szándékoztam jelezni, hogy valóban csak a képek láthatók a hirdetések listáján, minden szóveg nélkül normál nézetben, a fenti környezetben.
    Emellett, sajnos nekem is gondom akadt az értékeléssel, mert a PÜ-ben kapott link a 404-es oldalra visz, pedig az ominózus hirdetést okvetlenül szeretném értékelni. Erről lenne szó. Előre is köszönet a segítségért.

Új hozzászólás Aktív témák