Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Sir Sparrow #7016 üzenetére

    Lemondanod sem kell, mert átválthatsz az újabb csomagra. Annyi történik - vagyis nálad csak történne - , hogy ha van még adatmennyiséged a régiből, akkor az nov. 1-ig elhasználható. Konkrétan nem is tudod lemondani, csak a megújulást, azaz akár "lemondod" a megújulást és megrendeled a plus-t, akár csak egyszerűen átváltasz a plus-ra, a végeredmény ugyanaz lesz: a régi csomag fog élni nov. 1-ig, az új meg a megrendeléstől számított 30 napig, de mivel neked a régiben már nincs egy bit sem, így irreleváns, meddig élő.

    A váltást már leírtam párszor, de legyen itt még egyszer, hátha kidobja már a kereső. :)
    Szóval a fentebb jelölt váltás, azaz a régi csomagra az új megrendelése bármikor lehetséges. Visszafelé ezt így nem lehet. De úgy igen, ha lemondod az új csomagot, majd az lejár, kikapcsolják, és a kikapcsolása után már meg tudod ismét rendelni a régieket. Tehát egymás után megy újról régire, egymásból váltva nem megy csak régiről újra, vagy újról újra, vagy régiről régire.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Aktív témák