- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #38266 üzenetére
Csak az van, illetve máshová is seedelek egy keveset, de az ncore csak sh-val van, semmi mással.
Köszönöm szépen! -
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #38264 üzenetére
QBittorrent
Csak 1 hibás van, de azt hétvégén töltöttem le, valószínűleg törölték.
Akkor rendben van? -
C. s.
addikt
válasz
enginev3.0 #38262 üzenetére
Köszönöm. Hol tudhatnám meg 100%-os bizonyossággal? Nem szeretném, ha kirúgnának miatta.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Látom, hogy sokan tracker-cseréről beszélnek. Jól értem, hogy ez csak a nagyon régen letöltött torrentekre vonatkozik? Tavasszal jutottam be, tehát engem nem érint, de azért inkább megkérdezem. Belépéskor nem írt ki semmit az oldal.
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #38256 üzenetére
Ennek a BOT-nak mi az értelme?
-
Kekmen
senior tag
válasz
Infinity70 #38254 üzenetére
Pedig úgy tűnik kénytelen leszel, mert weben nem igen van más lehetőség. Ahogy föntebb írta vesir, azzal kb. 5-10 perc alatt végigkattintgatod.
-
enginev3.0
félisten
válasz
mgTerminator #38255 üzenetére
Az új nCore tracker, ahová szintén felkerülnek a botos torrentek
-
mgTerminator
veterán
Srácok, az nCore-os poreszon mi ez a cow.milkie.cc tracker?
-
vesir
tag
válasz
Infinity70 #38248 üzenetére
-
XxKristof9xX
csendes tag
Oh ,igen ez kimaradt
, most már jók a torrentek. Nagyon köszönöm a segítséged
-
Rimuru
veterán
válasz
XxKristof9xX #38249 üzenetére
Futott a kliens amikor lefuttattad? Elsonek allitsd le.
-
Infinity70
tag
válasz
Dragon3000 #38245 üzenetére
Bongeszon keresztul
-
Rimuru
veterán
válasz
XxKristof9xX #38246 üzenetére
find .
az aktualis mappabol kiindulva keres, nalad valsz nem itt vannak.
Ha tudod hol van a qbit config mappaja akkor lepj at oda, plcd /var/lib//qbittorrent/
majd a tobbi.
Ha nem tudod hol van keresd meg, pllocate -i "*qbittorrent*.torrent"
, default configgal ilyesmit sorokat kellene latnod:/foo/bar/qBittorrent/data/BT_backup/foo123.torrent
vedd ki ami a /data/... elott van es lepj be oda, pl :cd /foo/bar/qBittorrent/
majd add ki a parancsokat. -
XxKristof9xX
csendes tag
válasz
XxKristof9xX #38220 üzenetére
XxKristof9xX
Sziasztok!
A mag tracker átírásban tudna valaki segíteni, a linux parancsokra:
(find . -type f -name "*.torrent" -exec sed -i 's/c.ncore.cc/t.ncore.sh/g' {} \;
find . -type f -name "*.fastresume" -exec sed -i 's/c.ncore.cc/t.ncore.sh/g' {} \;)
nem történik semmi. Előre is köszönöm a segítséget
OMV5 Qbitorrent 4.3.0.1Ha valaki tud erre vmi megoldást ne tartsa magába
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Infinity70 #38241 üzenetére
Min kezeled a torrent klienst? Ha böngészőn keresztüli felületen, akkor lehet, hogy hiányzik, mert a tracker rész ott van, de a hibás trackereket böngészőben nem jelzi.
-
Raijin
tag
Sziasztok,
Az összefoglalóban említett cache méretét hol tudom beállítani ? [kép]
Ez a "Lemez írási gyorsítótár mérete" lenne ?
A többi beállítás jó? -
Infinity70
tag
válasz
enginev3.0 #38239 üzenetére
Nalam nincs az biztos.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
enginev3.0 #38239 üzenetére
Igazad van!
Ott van!
-
enginev3.0
félisten
válasz
ElektrikusDE #38238 üzenetére
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Dragon3000 #38237 üzenetére
Szia!
A 4.3.0.1-nél már nincs ott! (legalábbis nálam)
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Infinity70 #38236 üzenetére
Pedig alapjáraton a következőknek kellene lennie ott
Állapot
Kategóriák
Címkék
Trackerek -
Infinity70
tag
válasz
Dragon3000 #38235 üzenetére
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Infinity70 #38234 üzenetére
Nincs hibás torrentem, mégis van 4 torrent, ahol az egyik tracker hibás, mind Mag-ról van, az ncore.sh-ra jelez hibát a milkie.cc-re meg azt, hogy működik, az oldalon nem is jelzi azt a 4 torrentet a profilomon.
Esetleg még olyan lehet, hogy torrentet ellenőriz, azokat ilyenkor az oldalon nem fogja jelezni.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Infinity70 #38231 üzenetére
Ha a felső sorban a tracker oszlopra rendezed a torrenteket, elméletileg az unregistered torrenteknél üres lesz az a rész.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Infinity70 #38227 üzenetére
Unregistered torrentek szerintem. A Qbit feltöltésnek jelzi, de a trackernél már "nem működik" az állapota.
-
Infinity70
tag
Sziasztok !
Qbit 4.1.6-ot használok egy 3TB-s hdd-s szerveren. nCore-on futtatott torrentek (412) és a qbit-ba 427. Ez hogy lehet ? Hibásnak nem látszik egyik se a kliensbe -
zsocca81
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy a XIAOMI ac2350-es router és a DIGi saját eszköze. Aki ismeri a routert tudja miért választottam, de lassan megbánom.
A szolgáltatónál a digi-s eszköz bridge-re van állítva, IP cím publikus. Feltelepítettem az eszközre a netet, beállítottam a jelszavakat, stb. A net kiszámíthatatlan, lassan, vagy egyáltalán nem mennek a honlapok, a qbit nem dolgozik., értsd nincs adatforgalom. Sem az upnp, sem port forwarddal nem tudok kicsiholni adatforgalmat. A speedtest.net néha falied-del kidob, néha botrányos a válaszidő, de fullra pörög a sebesség. A hibakereső DNS hibára hivatkozik, ipv4-en megváltoztattam a google publikus DNS-re. Nem tudom helyrehozni sehogyan.
Köszönöm ha segítesz, és kérlek gyk szinten fogalmazzatok, lépésről lépésre mert elég láma vagyok ehhez. Köszönöm. -
Jonatán
tag
válasz
enginev3.0 #38223 üzenetére
Nem nyitottam portot sem a gepen sem a routerben,de cashet sem noveltem de nem is talaltam hol kellene.
-
vesir
tag
válasz
Sal Borghese #38219 üzenetére
Elite rangtól ez valóban értelmezhetetlen, csak pontgyűjtésre jó, amit már premiumra sem lehet elkölteni, csak kérésre vagy meghívóra... Az oké, hogy scripttel nyomják, de nekik is random, hogy épp pozitívat vagy negatívat ad be, szimplán a nagy számok törvénye miatt a végén így is pluszba fognak kijönni, mert több pontot kap, mint amennyit elvesznek tőle. Nekem is kb. 50-50 az arány, mégis 4000+ pontnál tartok.
-
Jonatán
tag
Hali mindenki!
Torrentezni aranylag tudok de most uj helyzet allt elo, Digi netem lett 1000/300
Vetten hozza Asus RT-AC65P routert. Szeretnem kiprobalni mit tud a rendszer de nem igazan megy, milyen hibara utal ez az ugralo letoltesi sebesseg?
Sem a torentben sem a routerben nem allitotam meg semmit
! -
XxKristof9xX
csendes tag
Sziasztok!
A mag tracker átírásban tudna valaki segíteni, a linux parancsokra:
(find . -type f -name "*.torrent" -exec sed -i 's/c.ncore.cc/t.ncore.sh/g' {} \;
find . -type f -name "*.fastresume" -exec sed -i 's/c.ncore.cc/t.ncore.sh/g' {} \;)
nem történik semmi. Előre is köszönöm a segítséget
OMV5 Qbitorrent 4.3.0.1 -
Sal Borghese
csendes tag
Nálam is akad a mag.
Ez az egész tökös játék egy nagy szívatás, nagyon sok a negatív.Pozitívok között meg kb 50 pontokat szórnak nagy ritkán. Leggyakrabban 1 egy-egy torit venne ki a seed listából, ami nekem tök értelmezhetetlen elitesként. Nesze semmi fogd meg jól.
Az vágom hogy a menők 1000% hogy scriptel nyomja, de nem értem hogy tudják a pozitívakat ilyen magas hatásfokkal kiválasztani? Csodák nincsenek.
Érdekes hogy nagyjából mindig ugyanaz a userek vannak a lista élén. A profik még el is rejtik magukat.Szerintem ez a játék kezd inkább negatív reklámként működni.
Aki meg használná az oldalt az nem tudja, ha csúcsra van járatva.
-
zsolt_64
senior tag
Egy magos ellenőrzést kérnék
a weboldalra...
Update: megjavult -
Aurig@
őstag
Tedd ki a parancsikont az asztalra.
Vagy Startmenü - Fájlkezelő és megkeresed a qBittorrent mappáját, majd a "qbittorrent.exe" fájlon jobb klikk hosszan nyomva -> Küldés -> Asztal (parancsikon létrehozása)
vagy ha Total Commanderben csinálnád, akkor C:\Program Files\qBittorrent\qbittorrent.exe szintén jobb klikk, hosszan nyomva -> Küldés -> Asztal (parancsikon létrehozása).
Ha már próbáltad ezeket, akkor passz. -
BBéci
legenda
A tegnapi átnevezgetés során a hibás torrenteket jelenítettem meg, volt belőle 3 db. Azokat lerendeztem, majd vissza akartam lépni az összesre, de hiába kattintgattam, nem történt semmi. Jobb ötletem nem lévén, a jobb sarokban lévő X-szel zártam be a qBittorrentet, pedig a fájl - kilépéssel szoktam. Újra akartam indítani, de a parancsikon eltűnt az asztalról és a start menüből is. Újra installáltam, mindent úgy jelöltem be, mint korábban, még sincs asztali parancsikon, a start menüből kell elindítanom.
Mi a teendő? -
tobias40
veterán
Hol látom azt hogy melyik torrentem érintett ebben a cserélgetős dologban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Építő/felújító topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest