Új hozzászólás Aktív témák

  • Digitalpimp

    senior tag

    válasz krealon #19021 üzenetére

    Megsúgom neked, hogy nem csak forgalom alapján tudnak lassítani. Én egy pár hónapja azt vettem észre, hogy utorrenten a beállított max. letöltési sebességet - ami 5200KB volt - sosem érem el, csak a max. 4000KB-ot. Csináltam speedtest-et, illetve szerveres letöltésnél simán jött a megszokott 5500-6000KB.
    Kipróbáltam a Tixati nevű klienst, és érdekes módon helyreállt a rend. Jöttek megint a megszokott sebességen az adatok. Persze csináltam oda-vissza tesztet többször is, és az utorrent nem megy 4000KB fölött sosem. Gondolom mivel ez a legnépszerűbb kliens, ezért valahogy másképp korlátozzák, szűrnek rá.
    A Tixatival annyi a bibi, hogy több RAM-ot kér, illetve jobban terheli a CPU-t. Meg elég kevés beállításos-berheléses infó van róla.

    [ Szerkesztve ]

    "...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

Új hozzászólás Aktív témák