Új hozzászólás Aktív témák

  • A következő nálam a helyzet:
    Évek óta uTorrent 2.1 beta-t használok (az okok most mellékesek) de most gondjaim akadtak vele.
    Évekig rendesen ment max sebességgel a visszatöltés, mindig a beállított feltöltési korlátot karcolva ment, Néha előfordult, hogy rosszalkodott akkor fogtam és feltettem a 2.2-t, majd vissza a 2.1 beta-t és minden ment ugyan úgy tovább. De most nem ez a helyzet. Pár hete elkezdte azt csinálni, hogy a feltöltési korláttól 40-50k-ig megy csak a fel a visszatöltés, tovább nem de ha van letöltés és/vagy nagyobb méretű torrent-et töltöttem le akkor ment rendesen a korláttal de csak egy ideig, után visszaállt 40-50k-val kisebb értékre. Ezt még elviseltem mert nem volt olyan vészes de a hosszú hétvégén elkezdett nagyon ingadozni a sebesség ami tegnap abban csúcsozott ki, hogy annyira ingadozott, hogy volt amikor lement 200k alá is feltöltés, még aktív letöltés mellett sem lett nagyobb. Ekkor jött a szokásos 2.2 telepítés, 2.2-vel indítás után kb fél perccel már max sebességgel ment a feltöltés és stabilan tartotta is ezt. Visszaraktam a 2.1 beta-t de ezzel max 600-650k-val ment csak és nem is akart feljebb menni. Mivel szeretném ki is használni a teljes feltöltési sebességemet így visszatettem a 2.2-t, most is az fut és megy is szépen max sebességgel egész nap.
    Az lenne a kérdésem mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Jobban szeretem a 2.1 beta-t mint a 2.2-t így ha van rá mód akkor inkább azt használnám.
    A másik kérdésem az lenne ha még is maradnék a 2.2 mellett akkor hogyan tudnám eltüntetni a Sebesség/Upload & Download és a Sebesség/Transfer History grafikonokról a jelmagyarázatot mert nagyon zavarnak, valamint a Sebesség/Upload & Download grafikonon csak a hasznos sebesség értékek látszódjanak.

    Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Internet 150 with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P

Új hozzászólás Aktív témák