Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz kerekfej #8772 üzenetére

    Mert ebből a kérdésedből kiderült számomra, hogy nem volt olyan triviális a kérdésed, mint hittem, így most további kérdéseket kéne feltennem, hogy érdemben segíthessek (valószínűleg nem igazán vinne előbbre, ha szimplán csak megválaszolom ezt az egy kérdésed), viszont láttam, hogy mostanában több hsz-t is írtál a topicba, ugyanakkor nincs kedvem ennyit visszaolvasni, hogy kiderüljön számomra, azokból már megtudnék-e mindent, amit most megkérdeznék, tehát inkább ráhagytam olyanokra a problémát, akik folyamatosan olvassák a topic-ot (vagy legalább is azokat a hsz-eket épp átfutották), így tudják, hogy mik vannak a korábbi hsz-eidben (tehát azonnal segíthetnek, vagy nyugodtan kérdezhetnek, ha nincs bennük minden, mert tudják, hogy mi hiányzik a kirakósból).

    Tudom, hogy míg ezt leírtam, már visszaolvashattam volna, de ezt sem éreztem teljesen haszontalannak leírni.

    A kérdésre válaszolva: Itt válogathatsz kedvedre.

    Azt hittem, hogy már eleve egy ilyen tárcában tartod a BTC-det. De ez nyilván nem lehetséges, ha nem tudod, hogy mik ezek a programok. Így most ki kell derítenem, hogy milyen formában birtoklod a coin-okat.
    Exchange-re utaltál pénzt és ott vásároltál, papírtárcát (vagy hasonlót) vettél készpénzért, milyen jellegű BTC-s ATM-hez látogattál el, stb...?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák