Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    "Jó" ez a 9.3-as Bitcoin Core és/vagy a "szabad bányászat" lehetősége. :U
    Automatikusan 0 txfee-vel küldtem vele 10 BTC-t (egy olyan címről, ami korábban egy összegben kapta, egy másikra, amire most egy összegben küldtem) és 3 blokkot is kibányásztak, mire végre bekerült a tranzakcióm a láncba.
    Tudom, hogy tudnék tetszőleges fee-vel küldeni, de igazából nem szeretném. A bányásznak mostanában még úgyis csak morzsa a txfee, viszont érdeke lenne, hogy jól használható legyen a hálózat, szóval nem tudom miért kell zsugorinak lenni és nem beletenni a blokkba a fee nélküli tranzakciókat. Főleg, ha már ilyen a hivatalos kliens automata módja, hogy törekszik a minél kisebb, akár 0 txfee-re (ami egyébként érthető).
    Vagy valami másról lehet szó, ami miatt +30 perc lesz a művelet?
    Ahova küldtem, ott fél percen belül megjelent, mint unconfirmed, de ott és nálam is így maradt még a következő 3 blokkon át (legalább is az alapján, hogy eltelt úgy fél óra és közben a tárcám töltött le új blokkokat).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák