Új hozzászólás Aktív témák

  • sparks

    senior tag

    válasz Osiris #8508 üzenetére

    Scrypt téren nem vagyok otthon, nem tudom megéri-e.
    Én még jó időben vettem gépet és hatalmas szerencsém is volt, hogy jótól vettem és szállított időben, így BTC-ben is visszahozta az árát és termelt némi profitot, nem beszélve arról, hogy ez a befektetés még 120 USD körüli BTC árfolyamon történt, ami a mai áron számolva már sokkal megérősebb lett. Ha akkor a gép helyett BTC-t veszek, akkor kicsivel jártam volna rosszabbul, kaptam volna a gép árából 30 BTC-t, a gép pedig a mai napig termel még éppen hogy az áramszámla felett és összehozott majdnem 40 BTC-t. De ezt ma már szinte lehetetlen elérni, így manapság 100%-ban igaz, hogy BTC-t kell venni és nem bányászgépet. De nem szabad elgelejteni 2 alapszabályt: csak annyit kockáztass, amennyinek az elbukása nem fájna túlzottan és ez a befektetés legyen hosszútávú, mert a BTC ha valaha nagyon sokat fog érni, akkor azt évtizedekben kell mérni.

    Személy szerint én a bányászgépem akkor is bekapcsolva hagyom, ha már nem hozza vissza az áram árát, amíg le nem cserélem egy nagyobbra, mert része akarok lenni a BTC hálózatnak és szeretném támogatni. Szerencsére nem fogyaszt sokat (300W) és a boltomban tudom üzemeltetni, így a cégem fizeti a cehhet :)

    Ja és igen: nekem már 10 hónapja termel ez a gépem, pedig azt hittem már március-április körül nem fog hasznot hozni, tehát ennyi ideig megérte és megéri üzemeltetni, de ez nem jelenti azt, hogy egy ma megvásárolt gép ugyan így megérős lesz.

Új hozzászólás Aktív témák