Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz Penge_4 #7058 üzenetére

    "Még egy Forint -> Euró váltást is sokan megszenvednének"
    Ezzel nem értek egyet. Lásd: ahol bevezették az eurót, ott az egy ideig kötelező dupla ártábláknak köszönhetően egy hónapon belül tudta mindenki, hogy 1 kiló kenyérért a 0.99EUR az sok vagy kevés.
    Mi köze ennek a BTC-hez? semmi.

    Tegyük fel, hogy a sarki éjjelnappali elfogad BTC-t. Ki fogja írni az árcímkékre, hogy mi mennyi BTC? Nem, mivel nem teheti, mert nem lenne frankó cserélgetni a táblákat 2-3 percenként. Ha lesz elfogadás, akkor azonnali árfolyamon fogja átváltani a kisboltos pénztárgépe a BTC-t euróra, mivel ő Ft-ban, vagy euróban kell, hogy számlát adjon. Tehát tök felesleges tudnod, hogy mi mennyi BTC-t ér a boltban, inkább az árfolyamot kell lessed, no meg azt, hogy az adott bolt melyik exchange-t használja (lásd: mostani Gox BTCUSD irreális árfolyam).
    Ha van olyan fórumlakó aki Bp-n dolgozik a IT-servicesnél, az majd úgyis beszámol, hogy is kell egy tányér levest kifizetni BTC-vel, és hogy ez milyen érzés!
    No és ha veszek egy szelet kenyeret az ebéd mellé, akkor ott már probléma lehet a 20Ft transaction fee is, mert ahhoz képest arányaiban semmi a kártyás fizetés tranzakciós illetéke...

Új hozzászólás Aktív témák