Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz brd #6795 üzenetére

    "Ha erre azt mondod, hogy megtartanád, a fórumon tanúsított viselkedésed alapján én ezt messze nem hinném el."

    Pedig de. Egyébként hogy érted, hogy a fórumon tanúsított viselkedésem alapján? Ilyennek nézek én ki? ;]

    Ha nem hinnék benne, akkor 1200-on átutaltam volna valamelyik tőzsdére és kerestem volna rajta. Az egyetlen, ami megakadályozott, pont a benne való hit. Ha csak egy instrumentumnak fognám fel a sok közül, akkor ekkora emelkedés után tuti eladom és még ha nem is akartam volna kockáztatni, belőttem volna 900-ra a vételt és 25%-kal megnöveltem volna a kereskedett mennyiséget.

    De hajszálon függött, hogy Kína bedönti-e vagy elindítja a lavinát. Mert ha direktívát dolgoztak volna ki, mint a németek, akkor ma már 10000 körül is lehetne simán. Akkor meg nem 25%-ot nyertem volna rajta, hanem már csak a 10%-át tudnám visszavásárolni a pénzből, amiért eladtam.

    Mosolyogva, haláli nyugalommal nézem az árfolyamot. Egyedül akkor voltam kicsit ideges, amikor 800 fölé ment, hogy lesz-e még lehetőségem venni belőle majd olcsón.

    Miközben a Bitcoinról szóló IT Café cikkeknél már ugyanazok sokadszor kiáltanak bedőlést meg összeomlást, én ugyanolyan jókat tudok derülni ezeken, mint mikor megjelenik a cikk, hogy na most aztán leszámolnak a warezzal meg eltörlik a torrentet. ;]

    Leírtam már az aggályaimat.
    - Hiba a protokolban.
    - A rendszer haszonélvezőinek asszimilációs/manipulációs törekvései zseniálisan összehangolt stratégiával.
    - Az emberi kapzsiság, ami miatt nem fog forogni a belső gazdaság, mert mindenki csak felhalmozni akar majd.

    A betiltás nem szerepel közte, mert akkor az alvilág pénze lesz és többet ér majd, mint egy kiló hernyó, miközben megőrzi a digitálisságból eredő pozitív tulajdonságait.

    Ja, és mindhárom aggályom végére gondold oda, hogy "Végül emiatt átveszi a helyét majd egy altcoin."
    Mert protokol formájában tovább fog élni, csak magának a pénznek a helyét veheti esetleg át valami más decentralizált kriptopénz. Akár Google hátszéllel, amit szintén esélyesnek tartok. És ezt is kizárólag a Google esetén, mert nekik van egyedül meg a hatalmuk ilyesmi véghezvitelére.

Új hozzászólás Aktív témák