Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    Sziasztok,

    homályosítsatok fel kérlek: hogy lehet "offline tárcát" generálni, és ha életében 1x sem megy fel a netre, soha a büdös életbe, és mégis beküldök ennek a címére (amit kézzel átpötyögök egy Binance kliensbe mondjuk), akkor lehetséges, hogy "megérkezik" erre a tárcacímre a motyó úgy, hogy igazából a rendszer számára nem is létezik a tárca ?

    És mikor 30 év múlva online beimportálom ezt az offline kreált és végig offline lévő tárcát egy progiba, ott lesz a kripto rajta ?

    Létezik ilyen ? Szóval ha igen, mi ennek a működési elve ?

    A tárca nem más, mint egy cím, amit mi generálunk ugye, de ha a rendszertől teljesen izolált offline módon generálom, akkor végeredményben a rendszer számára nem is létezik, vagy ezt valamiféle matek biztosítja, hogy igazából létezik is, meg nem is, és megtekintéskor nyer értelmet a tárca fogalma (mint olyan) ? Vagy hogy megy ez ?

    :R

    Az alapokat lehet értem (vagy lehet nem), de ez a teljesen offline tárcagenerálás téma nagyon érdekelne 1-2 mondatban elmondva röviden, mert a világ egyik legbiztonságosabb módszerének tartom.

    (Pl. Live linuxon betöltök egy papírtárca generáló oldalt, és generálás előtt lehúzom a netről, ez így műx, vagy szerver oldal végzi ezt mindenképpen ?)

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák