Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz szilard28 #2042 üzenetére

    "és miért csak egy maradna?"

    Oké, akkor fogalmazzunk úgy, hogy egy 90% fölötti piaci részesedéssel és a maradék sokszáz meg osztozik a 10% alatti részen. Tehát kijelenthetjük, hogy egy hivatalos cryptocurrency és a többi a béka segge alatt.

    "A bitcoint már nehéz bányászni, ezért majd az újakra áll át mindenki. Az árfolyama magas, így kevesen vásárolhatnak belőle"

    Főleg a spekulánsok. De a számítási kapacitás is kisebb és amíg nem derül ki semmilyen hiba a protokolban, illetve nem törik fel, addig nem is nagyon van rá sok esély, hogy ismétli magát a történelem és a többi coin is elkezd majd szárnyalni.

    "egy elmebeteg szekta halomra gyilkolászott ebben a normális országban."

    Tyűha! Tényleg, egy sokmilliós országban egy, ismétlem, egy néhány főből álló elmebeteg szekta elkezd halomra gyilkolászni. Mellesleg "tizenkét halálos áldozata és több száz sérültje volt." Ez sehol nincs egy WTC-hez és hasonlókhoz képest.

    Ha meg statisztikát kéne mérni szerintem jóval lejjebb lenne Japán, mint sok más fejlett ország. Bostoni robbantó, iskolai lövöldözők, stb.

    (#2043) Rolly: "de ott a fedezet adott a hitelből megvalósult éplület autó beruházás. Bitcoinnál ezt nem látom / volt már dotcom lufi ..."

    Ez bármilyen fizetőeszköznél megtörténhet. Ha én egy halom színes kavicsért építtetek valakivel (aki elfogadja fizetségül) egy plázát és egy autópályát, akkor már az is fedezett valuta lesz?

    Nem, nem azon múlik, amiért elcserélték, hanem azon, hogy az emberek elfogadják. Tehát aki elfogadta fizetségül (és csinált érte valamit) az a későbbiekben szintén elcserélhesse erőforrásokért, szolgáltatásokért.

    "Illetve ha én csinálnám a bitcoint, akkor havi szinten a rendszerbe bele csempésznék 5-10 ezer btc-t amit dollárra váltanák és élnék mint marci hevesen .... úgy hogy nekem a btc ingyen volt"

    Nem is használná senki, mert a nyílt forráskód miatt bármit is csempészel bele az publikus.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák