Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz szekra #17971 üzenetére

    Aha értelek. Valszeg így van, ahány piac, annyiféle tulajdonság.

    #17972 igen, shitcoin, rendes piac, és közte a szürke 50(+) árnyalata. Pici coin, nagy hullámok.

    Amit az imént még ezeken felül kiadott az agyam, aztán lehet tévedek, ez a social faktor. Végülis az árfolyamokat mi mozgatja ? A jovôbe vetett hit.

    Az egyik lehet a fundamentum, amikor azt mondom, veszek ma Huawei részvényt, mert felvettek 50 új mobil szoftver fejlesztôt, és az új csúcs OS-ük sokkal jobb lesz pár hónap múlva, megfaszásítja a termékeiket, drágábban adhatják, viszik majd mint cukrot, érték teremtôdött, veszem a részvényr erre számítva.

    A másik, amikor azért veszem a részvényt, mert látom vagy értesültem arról, hogy mások is ezt teszik, legyenek azok bárkik most. Vagy mert leközlik hírekben, akármi... A lényeg, h tudomásomra jut, hogy ezt komolyan elkezdték venni és felülök a vonatra én is.

    Egyedül a technológiai elemzéssel nem tudok mit kezdeni, amikor bevált alakzatok, indikátorok, támaszpontok, sávok és szögek mentén mozog valaki egy piacon és hoz döntéseket. Pedig - gondolom - a híres alakzatok, görbék mind-mind évtizedek alatt összegyûjtött valós viselkedési mintákat leíró dolgok, ergo lehet rájuk támaszkodni, hiszen van ilyen értelemben egy linkjük, kapcsolódásuk a realitáshoz - hacsak nem változott azóta az emberek gondolkodásmódja. (Valszeg nem nagyon).

    Elmélkedek magamban hangosan...

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák