Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  addikt

  válasz OPiiPO #17964 üzenetére

  Szerintem nem. De én nem vagyok nagy trader.
  Ha mondjuk én jól bevásárolnék vmibôl, az lenne az érdekem, hogy növekedjen annak értéke. Azt pedig csak segíti az, ha világgá kürtölöm, mekkora jó az adott papír/coin/akármi, nem ? Mert ha kellô mennyiségû ember ugrik rá és elkezdi venni, nôni fog az árfolyama.. onnantól már csak arra kell ügyelnem, hogy az elsôk között legyek, aki elkezdi eladni.

  Szóval az idôzítés a kulcs. Szerintem.

  És persze aki már csak olvassa mástól, mit érdemes venni, az jobb, ha megnézi vétel elôtt, ugrott-e már az árfolyam, ennek meg lehet valami social aspektusa is. Például van több olyan oldal, ahol trader-eket lehet követni, sikerességük, pontszámuk alapján. Mint instán. És ha egy kis trader vesz valamit és kurjantja el magát + egy kis porhintés "elemzéssel", hogy az mekkora biznic, közel sem generál akkora vételi eseménymennyiséget az adott eszközbe, mintha egy top trader többszázezres követôi bázissal csinálná ugyanezt, nem is beszélve igazi világhíres nagyágyúkról.

  Legalábbis töklaikusként így látom. :) Lehet totál mellé...

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább, disznésze ?

Hozzászólok Aktív témák