Új hozzászólás Aktív témák

  • kem

    addikt

    válasz LuckyL #16925 üzenetére

    Meg nem de ha van akkor ugyanugy kell csinalni mint ha Amazonrol vetted volna. Van ra kulon link "Return Items" ott tudsz generalni cimket, vissza kell postazni az Amazon altal megadott cimre. Kozben nyit egy support ticketet ahol a Purse segit intezkedni. Van ra konkret leiras a linken, ez a resz foglalkozik azzal, hogy kinek megy a penz es hogyan:

    If your gift return is authorized, Amazon or the Amazon Merchant will process your refund as an Amazon.com Gift Card. The Gift Card will be added to the account you used to generate your return from the Online Returns Center. Once the refund is processed, Amazon will send you a confirmation e-mail.

    If you’re an Earner processing the refund, the refund will be processed to the original payment method used to complete the purchase. (All Amazon refunds are subject to Amazon’s refund policies outlined at About Refunds.)

    Forras Link

    choco01
    Neked is ajanlom a Revolut netes bankot ha nemzetkozi utalasokat akarsz. Lehet benne EUR alapu szamlat nyitni amit magyar kartyaval fel tudsz tolteni, es SEPA utalassan bekuldeni Exchangere ingyen. A SEPA az Euro alapu rendszerben torteno belso utalasok neve: Single euro payments area (SEPA)

    Akit erdekel kuldhetek referalo linket de nekem mindegy vegulis nem azert ajanlom, hanem mert tokjo :) Kulfoldi utazashoz is nagyon jo mert lehet hozza VISA kartyat igenyelni ingyen neha.

    [ Szerkesztve ]

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák