Új hozzászólás Aktív témák

  • diagonal

    csendes tag

    Sziasztok! Van egy gondom, hátha valaki tud itt segíteni. Előrebocsájtom semmit nem tudok a bitcoinról, de próbáltam valamennyire utánaolvasni mivel az a helyzet, van egy online fogadóiroda ami csak bitcoinban hajlandó kifizetni engem. Most hagyjuk hogy miért meg hogy, én sem értem, de ez van, hiába vitatkozok velük. Szóval se bankszámlára, se e-walletre se sehogy máshogy csakis bitcoinban. Nem egy nagy összeg egyébként, de azért mégis jó lenne valahogy hozzájutni.
    Ha kifizetést indítanék két dolgot kér csak, írjam be az összeget meg egy "bitcoin address"-t.
    Ha jól értem a leírásokat amiket olvasok, nekem akkor telepíteni kell a gépemre egy bitcoin kliens, ha azt elindítom akkor az készít egy ilyen címet? És ha ez megvan és az online bookmaker oldalán beírom az összeget meg ezt a bitcoin címet akkor elvileg oda megjön a pénz bitcoinban? Bocs ha hülyeségeket írok, de nekem elég kínai ez.
    Másik kérdésem, ha ez mondjuk így működik és megjön ez a pénz bitcoinban, hogy lesz nekem ebből a kezemben Ft, euro, dollár vagy akármi, szóval kézzelfogható pénz? A bitcoin kliensről is tovább lehet utalni bankszámlára, esetleg e-walletre ( Neteller, Skrill )?

Új hozzászólás Aktív témák