Új hozzászólás Aktív témák

  • vismaior04

    tag

    válasz margithid #16356 üzenetére

    Igen komoly mennyiségű adásvétel bonyolódik személyesen. Itthon és a világ más tájain is, az egész kis összegektől a meglehetősen komolyakig.
    Az okok és érvek változóak időszaktól, embertől függően ki mikor miért hogyna vásárol, ad el.

    Nagyon nincs ingyen az online vásárlás, szinte tuti jobban jössz ki személyes vásárlással, 2-7%-ot is nyerhetsz, ráadásul például a tavaly hosszú hónapokig konkrétan a személyes vásárlás volt a leggyorsabb és legnyugisabb megoldás, mert az összes exchange supportja úgy le volt terhelve, hogy hónapokig is eltartott egy azonosítás.
    Arról nem is szólva, hogy sokan nem ilyen pár száz, ezer dollárokkal szállnak be, több pénznél meg azért a bankkártyás vásárlás már több mint problémás és megint nő a költség, komplexitás, idő.

    Illetve az az előfeltétel hogy egy váltónál azonosítanod kell magad már eleve irritál sok embert, akik kifejezetten a (financiális) szabadságvágy miatt vonzódnak a cryptóhoz. Nem azért mert bűnözök vagy mert loptak csaltak hazudtak a pénzükért, hanem mert pont az alapvető meggyőződésükkel ellentétes egy intrúzív KYC azonosítás.

    Lehetne ezt még ecsetelni de minek. Maradjunk annyiban, hogy igen, kicsit para a készpénzes adásvétel, főleg első alkalommal, de ha intelligensen csinálod, esetleg vannak már korábbi partnereid, jó dolog az. Sokszor egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb mint a bankból a készpénz felvétel.

Új hozzászólás Aktív témák