Új hozzászólás Aktív témák

  • NoX

    senior tag

    válasz mis69 #16031 üzenetére

    A leggyorsabb talán a Bitcoin ATM lehet: odamész az ATM-hez, elküldöd a megadott címre a BTC-t, a gép pedig kiadja az ellenértékét készpénzben. Számolni kell, hogy az ATM nem feltétlen piaci áron számolja be, hanem lesz rajta legalább 10% haszna az ATM-et üzemeltetőnek. Ez az ára a szolgáltatásnak.
    Itthon Budapesten az Anker közben van egy ilyen ATM, de mivel külföldi ismerőst írtál, ezért nyilván tudakozódjon, hogy saját országában hol van ilyen.

    Vagy pedig valamelyik váltóra regisztrálsz, ami támogat SEPA ki/be utalást. Oda elküldöd a BTC-d, átkonvertálod valamilyen fiat pénzre, és azt kiutalod magadnak bankszámlaszámra. Ez kicsit időigényesebb, mert teszt SEPA utalást kell indítanod, ami ha megérkezett, akkor onnantól tudsz csak kikérni, és csak a regisztrált bankszámlaszámra. Itt még előfordulhat, hogy a személyidet is be kell mutatnod.

    Van egy harmadik opció is, hogy keresel valakit, aki megvenné a Bitcoin-okat, és készpénzben kifizetné. Ebben segít a LocalBitcoins.com. Összehozza a keresletet a kínálattal.
    (Ha nagyon sürgős, akkor én is megveszem piaci ár alatt mondjuk 20%-al :DDD )

    Tud valamit ismerősöd, ami miatt sürgősen szabadulni Bitcoin-jától? Mert az lehet minket is érdekelne :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák