Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz Verticoin #14399 üzenetére

    Nem a vélemény nem egyezőség volt a baj, hanem az, hogy a többiek által valóságként érzékelt világgal ellenkezett és te nem hoztál bizonyítékot a véleményedre és a véleményed ismételgetted. Ez a három együtt kimeríti a topicrombolás, vagy trollkodás fogalomkörét. Nem tudom, végül ezért kaptál-e tiltást, de én ezért minimum adtam volna. Erre a fajta szűrésre, áldozatos munkára azért van szükség, hogy a fórum minősége ne essen egy adott szint alá; emiatt nem látsz a PH!-n oldalakon keresztül 3 smiley-s hozzászólásokat a topicokban, valamint 100 hozzászólás közül a legtöbb topicban 70-80 legalább a témáról szól (és jó esetben nincsen benne túl sok ismétlődés :) ).
    Egyébként mit értesz "hivatalos" vélemény alatt? Azt, hogy logikusan gondolkozó emberek közös nevezőre jutnak bizonyos, lényeges(nek tűnő :D) tényekkel kapcsolatban?
    A kitiltásoddal kapcsolatos témát itt kérlek fejezzük be, van ezekre dedikált dühöngő topic, ott meg lehet beszélni (ha még van mit), itt pedig maradjunk a topic témájánál.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák