Új hozzászólás Aktív témák

  • P3Dr0

    senior tag

    válasz ignorant #11610 üzenetére

    En egy picit vitatkoznek veled! Nem vonom ketsegbe a kriptopenzekkel kapcsolatos tudasodat de igen csak megporgott a fejemen a sipka mikor irtad,hogy "a userek nehezebben lepnek at lofasz rovidtavu spekulaciorol, a rendszer megbecsulesere/hasznalatara." Ne is haragudj de azthiszem azzal azert egyet ertesz velem,hogy ezek a piacok nem jotekonysagi intezmenyek. Mindenki aki kereskedik a lehetseges profit remenyeben teszi az altala elkepzelt es felepitett strategia (meg persze szerencse) menten.
    Azt sem ertem,hogy lehet neked ralatasod az un. "amator spekulansokra". Megkerdeznem : van profi spekulans is? :)
    Mit ertesz potencialis max profit alatt? Ha egy vegrehajtott uzlet egyenlege pozitivban zar akkor azzal mi a gond? Tozsden a benfentes kereskedeseken kivul(ami persze buntetendo) mutass 1 spekulanst aki a "potencialis max profitot" eri el.
    Ha felre ertettem ezt a mondatod akkor ugyis felvilagositasz.
    A vegen viszont nem tudok elmenni az mellett amit irtal Magyarorszagrol,hogy "olyan shithole helyeken mint magyarorszag...."
    I don't understand why you are saying bad things about your homeland. Every where in the world you are a "shit man" except in your homeland. The speculators are't in Eastern Europe; they are in your loved US. Next time think about what you say about your homeland.Sorry dude..... :R

Új hozzászólás Aktív témák