Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz Insan #24 üzenetére

    Na, ez úgy vót, hogy először 18-at különítettek el a korai elválasztási technikákkal (fehérjék savas hidrolízise). Ezek fehérjealkotó aminosavak. Aztán jött több, amiről felfedezték, hogy kész, újonnan szintetizált aminosavak poszttranszlációs módosulásával jönnek létre (miután az eredeti aminosav már elkészült)
    A természetes aminosavak közül már van 21. (szelenocisztein) és 22. (pirrolizin) is.
    Mivel egyébként az R-oldallánc "bármi" lehet, elméletileg nagyon sok mesterséges aminosav állítható elő.

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák