-
- Utoljára frissítve: 2019-11-29 19:13:39
IT café
#AKCIÓ hashtaggel kezdd a hozzászólást, ha akciós terméket ajánlasz
OFF, ha csak kommentelsz (akciós termék keresése, vélemény, stb.)
Mellőzendő:
Tetszik / gyűlölöm a régi / új rendszert, stb.ALZA kupon is mellőzendőNepperkedés és minden ezzel kapcsolatos téma tilos, ezek a postok törlésre kerülnek
Bizonytalan vagy egy weboldal megbízhatóságát illetően? scamadviser.com!
14 napos elállási jog gyakorlása
Kérjük, az adott kérdésed a megfelelő topikban tedd fel! (lista lent)
Hozzászólok Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Tegnap az irodába rendelt kínai csomagról a postás a kezembe nyomta az értesítőt, hogy majd sétáljak be, mert a 10x10x5cm-es doboz "nagyméretű". Természetesen munkaidőben van nyitva.
Eladó 7700K+lap, GTX1070 - https://hardverapro.hu/tag/chipman.html
-
Ezekiell
tag
Posta nincs szeszesitalokra, csak személyes átvétel van Münchenben/Frankfurtban a reptéren.
"Az interneten terjedő összes idézetem igaz." - Darwin
-
MittuDomain_
senior tag
Oké, de korábban lehetett venni úgy - valaki beírta - , hogy majd kihozzák ha lesz készleten.
Csak most volt időm regisztrálni.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Exsior
újonc
Reggel 10 előtt kicsivel simán be tudtam húzni a 3 db-ot.
-
w.miki
addikt
de az nem túl drága?
Vagy vegyünk használtat... csak abból meg honnan tudom, nem hamis-e?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cyberwarfare
őstag
Én is ott vettem a kéket.
Akkor az bestbuy volt nagyon. Mondjuk én csak egyet. Nem akartam nepperkedni.
(#160) w.miki
Nem rossz ár érte. Eléggé tartósak.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
addikt
ehhez kell még külön töltőt is venni? vagy akku-t? és egy BT4.0 dongle-t?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
macilaci78
Korrektor
Mi az akció? A Green Go-nál 4900 Ft a regdíj, ami levezethető, legalább egy órát jelent. Reflinkkel további belépési bónuszok.
A Mol Limo-nál 5900 Ft a regdíj, nem vezethető le, de a percdíjak még mindig kedvezőbbek.Egyszobás garzon Szegeden a Cserzy M. utcában eladó, akár garázzsal is a parkolóövezet határán. https://ingatlan.com/29949866
-
Laox
aktív tag
A weboldalon reflink nélkül 0 forintot írt nekem, elvileg nem is vont le semmit a regért.Szerk.: mire regisztráltam, már írtátok is.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Regeltem, de nem jön sem az sms, sem az email. Van benne alapból egy kis késés?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
oszy
addikt
Levélben jön visszaigazolás vagy telefonra?
iPhone X EasySkinz eladó, téves rendelés miatt!!!
-
Külföldre tudunk menni, de árán venni az Unicumot már nem megy?
Utazgatunk, utazgatunk?
[ Szerkesztve ]
-
Anyámék 80 éves szomszédai az igazi bestbuyok. Lidl-Aldi-Spar-CBA-Tesco katalógusból megnézik hol a legolcsóbb, ami kell, aztán szombaton indulnak a banyatankokkal a buszra mindenhol megvenni amit kinéztek.
Kevés vagy hozzájuk a 10 forintos üzleteddel. És még tudnám fokozni...
[ Szerkesztve ]
-
cyberwarfare
őstag
Igen, köszi!
Már ketten is írtátok. Így már csak megtalálom.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
#akció
mégegy teló, igaz csak előrendelés, de jó vétel:
Xiaomi Mi 9 SE LTE 64GB + Mi Band 3 + 5k utalvány Xiaomi cuccokra = 117k
5.97" AMOLED 2340x1080 FHD+, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 712 processzor, 6GB RAM, 64GB belső memória, 48Mpx + 8Mpx + 13Mpx hátlapi kamera, 20 Mpx előlapi kamera, dual SIM, 3000 akksi
[ Szerkesztve ]
| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó mindenféle dolgok
-
echterion
veterán
Én is ezt mondom.
Eladó cuccok: egy igazi unikum szépség -> Dell XPS M1730 SLI-s erőmű / volt akkoriban :)
-
sxxorp
senior tag
Köszi, pont ilyet keresek, jó jel, hogy kezd felbukkanni. Vajon mennyi lesz mindenféle cafrang nélkül, ha a Xiaomi végre képes lesz eleget gyártani? Band-ből esetleg a 4 kell majd, ez nem, az utalványt is megtarthatják, ha attól némileg jobb áron van a telefon.
-
vtechun
veterán
köszi, nagyon jó kis Costa termoszpohár, persze rohadt drága eleve itt egy kávé, de azért ezzel a pohárral megérte
-
nyul105
tag
AK kérdezz feleleleknél azt írják porszűrősre nem a legalkalmasabb...
Porszűrésre mi a legjobb akkor? Van valakinek tapasztalata? -
tope
addikt
Régi szép idők, mikor ez kevesebb mint 3.000-ből kijött, 3 doboz tea ára...
-
dugesz77
őstag
Én egész jól elvoltam vele. A kényelmét nem lehet elvitatni. Az első nagy akcióban én is beugrottam amikor el lehetett hozni kevesebb kapszulával is igaz én akkor is a 24 dobozt vettem hozzá (lényegében mindegy volt aki kávézni vette annak kapszulával együtt kellett azt meg mindegy mikor veszi meg az ember aki eladásra vette annak számított mennyiért tudta elhozni) Már akkor is volt mellette egy Gaggia Classic +Graef daráló az átment hétvégi/délutáni gépnek , mert reggel nem volt idő baristáskodni vele. Később a Pure gép pár ezer kapszula után beadta a kulcsot vettem is egy gyönyörű Barna Tuttocaffé-t helyette de jelenleg el lett csomagolva és most a gyors kávénak egy Delonhi ESAM 4000 automata gépet használok.
Nincs rossz emlékem/véleményem róla ,simán megfér a többi mellett ez is. Hátránya a drágább/szűkebb kávékínálat , előnye a kényelem/gyorsaság.BLOOD, BULLETS, BANANAS...
-
LógaGéza
addikt
Már lehet kapni a Tchiboban (1 magyar forintért) szép arany színű zacsit, amit meg lehet tölteni használt kapszulával, és ha visszaviszed, átveszik és elvileg újrahasznosítják.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
erdey_a
őstag
majdnem vettem... de 1 mosásra vetítve 23,8 forintra jön ki. random teszkós akcióban egy Silan (ami 74 mosás 899-ért) csak 12,2 Ft
persze ha pont ez az illat kell a zasszonynak, akkor mese nincs
Vérboci
-
Mercutio_
nagyúr
Ha már öblítők: Akinek érzékeny a bőre, ellergiás a normál öblítőkre az mit használ?
Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr Streacom ST-F7C alapú mITX PC, G&T Bőr Sneakersek, JVC fejhallgató, FD Node 202 ITX ház, Orient Chronograph karóra, több év garis Panasonic 25/1.7 (50k) M.Zuiko 30/3.5 macro (50k) m4/3 obik
-
teszt345
csendes tag
#AKCIÓ [Tomi mosókapszula - 60 db-os (43,3 Ft/db) - 2019.04.11-20.]
Tescoban is volt szerintem ugyanennyiért.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
nagyúr
Pár perce még megvolt akciós áron, néztem.
-
Gigicuci
aktív tag
Komolyat, 6 fő részére. Steba jó márka? Ez nem tudom mennyire jó ajánlat:
mellé grillkocsi. 155-bol allna meg.
-
koxx
MODERÁTOR
Ez biztos valami asztrobuziság ami nem érthetsz meg csak ha átszellemülsz
Eladó Kingston HyperX Savage 2x8GB DDR4 RAM 2400MHz
-
GZoli7
senior tag
Érdekel valakit philips promóció ?
A légtisztítót megnéztem, tényleg jó az ára.
Kell hozzá két mozijegy a Cinema Cityből. Úgy is most lesz az Avengers. -
oszy
addikt
Az nem egy edény?
Amúgy egyiket sem ismerem.
iPhone X EasySkinz eladó, téves rendelés miatt!!!
-
MADcat
MODERÁTOR
Ennyi.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat! Eladó: Lenovo T430
-
AnonymusX
tag
A leírásban már csak konyhai időzítőnek állítják be és egy vásárlói értékelés alapján az is.
-
Salex1
senior tag
Van olyan projektoros óra, ami folyamatosan vetíti az időt? leírásban sajnos ilyet nem látok.
Pl.ez?[ Szerkesztve ]
Eladó: Nikon D3200 40eFt csak váz. Nikon AF-P 18-55 23eFt.
-
Vangelis
nagyúr
Csóriság van
Láttam, de most cukorra gyűjtök.
-
adalbert1
addikt
Férfiaknak ez mennyire vállalható szín élőben? Nem annyira lányos, mint a rose gold iphone-ok?
Esetleg egy Spiegen vagy hasonló tok takarja annyira, hogy ne látszódjon, hogy gold? -
Mr.Csizmás
Topikgazda
digitcamen sikerült elcsípnem egy acme messenger táskát, a márkának elég jó az ár/minőség aránya az eddigi tapasztalatok alapján.
| Cicu & Cica VI | id: fritzkandur (#2997 Bnet) | 3D nyomtatás -> http://bit.do/fliccprint | eladó mindenféle dolgok
-
Williamgrant
veterán
Szúrópróba szerűen megnézem pár vázat a linkelt oldalon, így is drágább mint máshol. 20-30k-val egyik-másik.
Szerintem raktárt akarnak szórni és van pár tényleg réteg rajtuk ragadt cucc, a többit meg előtte szépen túlárazták.[ Szerkesztve ]
Olcsó 5.1-es hangfalszett: https://hardverapro.hu/apro/genius_sw_5_1_5000_hangfalszett/hsz_1-50.html
-
erdey_a
őstag
hát legyen, elmondom
nyilván a kenyér pirításában nem lehet sok újat kitalálni, de itt is a kényelmi és esztétikai dolgok lehetnek jók vagy rosszabbak. a konkrét pirító vastagabb szeletet eszik meg, mint a legtöbb olcsóbb kivitel, illetve közepén tartja a szeletet. ezt sem mindegyik tudja. aztán vannak kisebb teljesítményűek, amik 10-12 másodperccel lassabban sütnek (). de ami szintén ritka feature, az a magas szeletkiemelő funkció, így pl. ha kalácsot pirítok a libamájpástétom alá, végre nem kell késsel kipiszkálni.
pont egy hausert fog ez most leváltani. annál a philips szebb is lesz, de ez már ízlés dolga
az eredeti áron, de még a hétezres akcióson sem venném meg, de belépőszintű áron szerintem mindenki ezt választaná a hausmeister helyett.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Nekünk kvarccsöves, vagy halogéncsöves Moulinex kenyérpirító van itthon. Az pl. eléggé tud, mert nem romlik el, nem szakad a vezeték, baromi egyenletesen és gyorsan pirít. Kb. 13 éves. Most is aranyárban mérik, de hosszú szeletest nem találni már belőle. Sajnos, mert vennék még egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
csoki témára:
ár/értékben ott a Wawel csoki, ~300 ft-ért van maltitos édesítésű, sima 70%, mindezt pálmazsír és gagyi összetevők nélkül.
-
AtHoS
nagyúr
Merre szokták akciózni, mert anélkül kb. dupla árban hozza pl. ÁK [link], persze a 30g-os van olcsóbban is a listán
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
MADcat
MODERÁTOR
Kövér vagy, 70 vagyok.
-
Real_Necro
veterán
Pl kenyérpirítóra?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
MADcat
MODERÁTOR
Ehhez iratkozz fel pluszban a ebay kütyüsre. Garantáltan éhen halsz.
-
davenport
aktív tag
Igen, remélhetőleg tényleg ennyit adnak. Ugyanez az akció volt novemberben, ismerősnek átküldtem, megrendelte, mire a gép kiért már csak 10.000 forintos kupont kapott, a hirdetést javították, és mivel nem csinált mentést így mindkét helyről (Edigital - Nespresso ) lepattintották.
No money, no honey.
-
"magentáéknál van egy Moto G6 dual harmincé'." má' nincs
Eladó Philis NanoCloud 4813/10 párásító || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html
-
MittuDomain_
senior tag
Köszi, tesóm lecsapott rá.
Minden lementve, ahol szerepel a 20e utalvány...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Csabyka83
csendes tag
Nem fogja a Nespresso csak 12 ezresnek elfogadni, hiába a screenshot.
Teljesen idiótán vannak bekategorizálva a gépek az Edigital oldalán.
Ez a mérvadó, mindenki ennek tudatában vásárolgasson:
Tejhabosító nélküli kávégép ajánlat:
Regisztrálja 2019. április 15. és 2019. június 16. között vásárolt új Nespresso kávégépét, majd a regisztráció során megadott e-mail címre érkezett kuponkóddal váltsa be 8 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményét 2019. június 20-ig.Tejhabosítós kávégép ajánlat:
Regisztrálja 2019. április 15. és 2019. június 16. között vásárolt új, tejhabosítóval rendelkező Nespresso kávégépét, majd a regisztráció során megadott e-mail címre érkezett kuponkóddal váltsa be 16 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményét 2019. június 20-ig.
Hozzászólok Aktív témák
- Házimozi, és Hifi kábelezés!
- [Re:] Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] Megjelenési dátumot kapott végre a Predator: Hunting Grounds
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 4
- [Re:] FÉLKONFIG Core 2 Quad Q6700 4GB+2GB DDR3 1333mhz
- Politika
- [Re:] Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- [Re:] Samsung Galaxy J5 (2017) - évforduló
- További aktív témák...
- Lenovo YOGA 920 STAR WARS Edition 13,9 UHD, i5 8250U, 8GB RAM, 256GB SSD
- Acer TravelMate 15.6" 3Gen Core i3 4GB/500GB HDMI Office365
- 8700K 5,2GHZ || 16GB 4266mhz ram || 1080 TI 1950MHZ || egyedi vízhűtéssel és RGB ventikkel || PUBG |
- Sony Xperia 1 Dual Sim kártyafüggetle - ÚJ, 2 év gyári garancia, számlával(tehermentes), AJÁNDÉKKAL
- High-End Gamer! I9 9900k/ 2080TI / 32gb 3200Mhz