Keresés
 • LorenzoHUN

  veterán

  Ez az,hogy szerintem meg pont a k/d-seket nem érdekli annyira a hitbox,a bug,csak húzzák az m60 és a cg ravaszát,hisz azokkal igy is megy,max adagolja csomagokban az m60-at,még spórol is a lőszerrel.
  Inkább azokat érdekli véleményem szerint pont,akik próbálnak jó megoldásokat,lopakodást,stb csinálni,bevállalnak meredekebb megmozdulást,pl.mint a kés,defib vagy repair tool kill,élesben,és akik ugye mérgelődnek,ha egy 5 perces bújkálós-kerülős akció legvégén az egyszem katona a hitbox-hiba miatt 3x-i késelésre sem döglik,hanem megfordul és puff... :Y
  Pl.engem nagyon nem izgat a k/d,de annyira nem is tartom lényegesnek,nekem elég,hogy lehet másképp is a top5-ben végezni mindig szinte,és még a játék is arról szól,amire kitalálták(m-comozás,repair,élesztés,spot és tracer assist)
  ,azt meg végképp nevetségesnek tartom,amikor valakiben 1 headshot feltolja anyázásig a pumpát...
  Megnézném,az ilyenek milyen eltorzult fejjel játszhatnak :)
  A k/d meg max a statoldalon látszik,az aktuális körben meg azért jellemzően társakérti odaadást sejtet a vacak k/d,mégis sok pont.

  Aláírás (nem kötelező megadni)

 • r-chee

  őstag

  tényleg hatással van a játék a pszichikai állapotra, én tanúsitom ezt :):). Idegböl játszok a napokban (igaz nem olyan marha sokat) de hogy lenyugodjak sem tudok pár napot kihagyni :).

  Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

 • Jazzy

  tag

  Alapvetően igazad van és ugyan úgy engem is elragad a hév. Versenysportoló voltam hosszú évekig, ebben nőttem fel, ezért engem is ugyan úgy el tud kapni a gépszíj. Ellenben akkor is az élvezetért játszom és én vagyok az a "looser" aki bemegy és élesíteni/defuse-olni próbálja az mcomot annak ellenére hogy tudom 99%, hogy kilőnek. Jó kikapcsolódást jelent a játék (a komoly hibák ellenére) és a jó csapatmunkát külön értékelem. Ennyi az egész szerintem, mindezek ellenére számomra és remélem sokak számára kikapcsolódást és szórakozást jelent ez a játék. Ezért is mondom, hogy nem érdemes sokat dühöngeni ezen.

  J@zzy