Keresés
 • frame>24

  őstag

  ezt akartam mondani... :K
  :(( :((( - nem csak falun, pl. itt a belváros KELLŐS közepébe nem húzzák be a digit, valami alap vezetékes szarér' is úgy kellett az asztalt verni!! Mert itt nincs 10 emeletes panel, ahova "megérné" vazzeg, aztat!

  [ Szerkesztve ]

  ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

 • LorenzoHUN

  veterán

  ja meg tegyük hozzá,hogy sok helyen az 500k-s net is úgy néz ki vidéken ennyiért,hogy wlan-os,hóban-esőben vacak/nem megy,ingadozik,és alapból 150-200as pingnél nem megy kevesebbre :S én is vidéki vagyok,de szerencsére van FiberNet,15 ezerből val a legmaximálisabb helyi cucc,telefon,fullextrás kábeltv+HBO,10/1,5 net 10ms pinggel...és tegyem össze a két kezem,mert a környező városokban jobbára csak ez a fentebbi wlanos förmedvény van,mert még a T-Comnak se éri meg normális telefonkábelt kihúzni se,sok haverom küzd ezzel.éljen Szolnok megye :D igazi kloáka...nem is ismerek a megyéből netes gamert,de még fórumozót se nagyon,1-2 szolnokit max...és ha belegondolok,hogy pl.ennyi pénzért Pesten full hd-s digi tv jöhetne,meg mondjuk 50/30 net lanon,stb...sőt még a feléből is sok helyen(tudom,nem mindenhol...de lakótelepeken,belvárosban tuti.)

  Aláírás (nem kötelező megadni)