Keresés
 • SzlobiG

  félisten

  Működik pedig a friends list.:U

  Vsync akinek nem megy: A felbontást átkell állítani akármire majd vissza akkorára amelyik neked jó és akkor megy, csak sajna ezt minden indításnál megkell csinálni, de legalább megy és nem esik szét a kép.

 • pontyos

  aktív tag

  Egy rendes cégnél ha ilyen alapvető hibák vannak, mindenkit kirúgnak. Vagy az EA nem is tud erről, vagy a BKV vezetőséggel karöltve van a vezetőség ott..

  :DDD

 • Allien

  veterán

  Friss hús a halpiacon! :K (You) Nem bántás képen, de ha ismernéd a Bf "történelmet", más lenne (talán) a véleményed! Bár, én se ismerem maradéktalanul, és pontosan, de azért egy "gyors" összefoglaló.
  Anno, EA games kiadta a Battlefield 1942-t, majd hozzá érkezett 2 kiegészítő. Szerintem, itt el is vérzett volna, ha nem lehetett volna hozzá (könnyen) MOD-okat írogatni. Történt ugyanis, hogy össze állt egy csapat, és megalkotta a Desert Combat MOD-ot. Ha jól tudom, ez volt a DICE (alapja legalábbis). Jött ezek után a Battlefield Vietnam, ami szerintem nagyon hangulatos a mai napig is. Ezek után jött a BF2. Itt kezdődtek az igazi agonizálások (plusz 3 kieg, amelyek méltatlanul feledésbe vonultak). A szokásos, rengeteg pecs jött ki hozzá, szerintem össze se lehetne már számolni igaziból, tippem kb 15, amiből persze ma kevesebbet kell(ene) felrakni. Ezek után kiadta az EA a BF2142-t, ami ismét mérdföldkő (szerintem), mert itt jött a Titán mód, ami igazi csapat munkát igényelt. Persze, ehhez is rengeteg pecst dobtak ki, még többet, mint a Bf2-höz! :K A Bf2142 csak egy kieget élt meg. Ezek után jött az ingyenes BF Heroes, mely nem lett annyira népszerű, de legalább ingyenes.
  Namármost, ha ezeket át élted volna (BF2-től legalább), akkor valszeg most örülnél, hogy CSAK ENNYI probléma van! ;) ;]
  Amúgy, az előzményekből kiderül, hogy mind az EA, mind a DICE komoly tapasztalattal rendelkeznek, hogyan is kell megcsinálni egy friend listát, szerver csatlakozást, és hasonlóakat! Ergo, NEM bennük kell keresni a problémát, szerintem ezt így gondolhatják... ;]
  Várd meg a következő pecst, szerintem egy hónapon belül tuti érkezik! :))

  [ Szerkesztve ]

  Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Pentax K-5 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg