Új hozzászólás Aktív témák

  • Borostás

    tag

    válasz Źşë' #9847 üzenetére

    Hát amikor kezdtem először a medic el mentem és én is leragadtam az m60 nál, sokan mondták akkoriba (akik pl felvették a kit-emet), hogy ne 4x-el menjek mer nem lehet vele lőni, hát ezt én megcáfolnám mer én szinte csak 4x-scope al tudtam vele lőni de akkor olyan távolságra amit red dot-al nem tudnám eltalálni. Igy utólag belegondolva azér télleg gáz hogy pöcsögtetve 200 méterre 1 pontba lehet lőni az egész tárat és lazán ki lehet lőni akárkit. Bár ez a "pötyögtetés" sok fegyvernél jó, mint például a T88 nál (ha jól tudom a nevét) tegnap is kiszedtem Crock-ot a Heavy MG ből (picit ideges is volt TS en de ez tőle már megszokott :D utólag is bocsi (amúgy vagy 5 percig próbáltam kilőni de ő csak az utolsó 3-4 golyót érzékelte ami a fejébe hatolt, elég messze volt)) Valószínüleg M16A2-t fogom majd használni de ha kilő egy sniper és ideges leszek akkor jön a Recon és ... de majd lesz valahogy.

    M60 al amikor mentem (elég sokat mediceztem) 4 gold Start szedtem össze rá 30 szint alatt, (tegnap lvl up :DDD ) más meg (semmi gyanusítás csak így általánosságba) lvl 15-20 nál már platina az ilyen népszerübb fegyverekkel (ebbe bele tartozik a CG, GL is)

    [ Szerkesztve ]

    Nappal harcosként, éjjel szeretőként, ha kell piásként, de mindig katonaként, Semper Fidelis // Battlefield Bad Company 2 nick : Peero

Új hozzászólás Aktív témák