Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz Źşë' #9436 üzenetére

    Az admin gondolkodik, gondolkodik, gondolkodik, és ha nem lesz rend, minden további filózás nélkül lapátra teszi az engedetlen személyt vagy személyeket. Nem kötelességünk eltűrni, hogy felszólítások ellenére bárki is fittyet hányjon azokra. Mi adminok, olykor hozhatunk rossz döntéseket (nem tagadom, én hoztam már), de akinek mérlegelnie kell, s aki felelősséggel tartozik ezért, annál bent van a pakliban.

    Lehet dobálózni azzal, hogy ranked szerverre nem lehet szabályt hozni, de ez a legkevésbé sem hat meg senkit azok "szájából", akik ezt hangoztatva azt képzelik, hogy akkor mindent szabad.

    Źşë', ha már való élet, eltaposás, magyar szerver, magyarok. Leírtam már párszor itt, hogy a legfőbb gond az emberek gondolkodásával, hozzáállásával van. Mert mit látni, legfőképp az egyes szerverünkön (mivel ez pörög a legtöbbet) játszók között? Azt látni, hogy nem tisztelik sem saját magukat, sem egymást, sem az adminokat, sem azt, hogy az ő érdekükben lett létrehozva a szerver. És akik létrehoztuk, és létrehozták a többit, nem sajnáltak pár ezer forintot arra, hogy legyenek helyek, ahol magyarok legfőképp magyarokkal játszhassanak tisztességes körülmények között. Utóbbi sajnos még nem valósulhatott meg, de ennek a fent említettek is az okai. Abszolút nincs pozitív összefogás, összetartás, azt a pár egyszerű és világos szabályt is, amit hoztunk, semmibe veszik sokan és csak az van a játékosokban, hogy a másikat közvetett és közvetlen módon minél előbb eltapossák, a földbe döngöljék, lenullázák.
    Kit érdekel az M-COM állomások elfoglalása vagy védése, mikor egyszerűbb és felemelőbb érzés darálni, lezúzni a népet, hisz nem a győzelem vagy egyáltalán a játékélmény a fontos, hanem a statisztika fényezése, ezáltal önmagunk fényezése, nem???? Ez így van mind a való életben is, és amíg e szerint élnek emberek, játékban is ezt az énjüket fogják megjeleníteni.

    Nem védelmezni akarok, de mielőtt gabipacit támadja valaki, mert jogosan és helyesen járt el, előbb gondoljon arra, hogy Írországból akár le is sz*rhatná, hogy van-e magyar játékosoknak szerverük vagy nincs és mi folyik azokon, de e helyett Ő vágott bele abba, hogy legyen a PH!-s (és magyar) közösségnek saját BC2 szervere, és oda is figyel rájuk.

    Sokszor nehéz eltűrni, amit az emberek művelnek a szervereken, de én hiszek a változásban, hogy egyszer majd kultúráltan tud minden magyar játszani.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák