Hozzászólok Aktív témák

 • LorenzoHUN

  veterán

  válasz PaJa1 #8075 üzenetére

  Bad Company 1: F2000
  Veteran Rank 1+. If you have 2 or more Battlefield games registered to your EA account, you will unlock the F2000 in Battlefield: Bad Company™ 1.
  ez van a veteran oldalon,sajna a képet nem tudom linkelni,mert ha rámegyek az egérrel,akkor pont kitakarja ez a felirat...
  egyébként fura,hogy a honlap szerint még mindig 2-es veteran vagyok,de a játékban már 4-es :DDD vagyis valamit csak megevett még pluszban...a bf2-nél esetleg javaslat,hogy játssz is vele,stb,én úgy csináltam,hogy demó leszed,regi,kerestem 1 szerót,lezavartam egy menetet...de regizni csak ma sikerült,ma próbáltam ki a jó linket.de tuti ezt kellett megennie,mert a név és a jelszó más,mint a többi accomé,csak az email ugyanaz.mondjuk olvastam valahol olyasmit is,hogy az emailnak nem árt egyeznie az accoknál,ha nem az,esetleg próbálj csinálni másik accot a bc2 emaileddel.

  egyébként tényleg kevés a 16-os szeró szerintemis...bár fene tudja.nyugi,én is pedzegettem annó,hogy beszállnék,de van egy olyan érzésem,hogy ez nem a pénz miatt van,hanem mert nem akarnak bevenni engem és kész.de nem érdekel..

  [ Szerkesztve ]

  Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 Xiaomi MI 9T 6/128

Hozzászólok Aktív témák