Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz gabipaci #7904 üzenetére

    Hallod!
    Nem értem az embereket. A háborúban is vannak szabotázsakciók. :K Én soha nem pampogtam, mert valaki az ellen közül beosont a bázisunkra és sunyiban elkezdett ölni. Sőt élveztem, (minden más játékban is), hogy arra vadászhattam és megelégedettséggel töltött el, ha kinyuvasztottam az illetőt. ;] Külön presztízskérdést csináltam belőle, no meg jót tett az egómnak. :K :DDD Más haszna nem volt.
    Viszont megértem a védőket is, hogy felmennek a hegyoldalra és elkezdik leamortizálni az ellent, mert pl. van fent a hegyoldalban 5-6 csipa, felváltva mortál, nos nincs nagy értelme hagyni őket. Meg kell tanítani, hogy ne üljenek a seggükön.
    Pl. a tegnap esti téli pályán. A csapatunkban a hegyoldalon van 4-5 csipa, és mortalozza az épületeket, az előtte lévő tank meg szedegeti egyesével le az embereket. Egyedől próbálom lemortalozni a tankot, de semmi összjáték.
    Alig tudtunk előre menni. :F
    Hiába osztottam az észt. ;] :DDD

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák