Új hozzászólás Aktív témák

  • _Voyage_

    aktív tag

    válasz mackosajt #7510 üzenetére

    Nem azért, de a játék elvileg háborúról szól, az már egy tök mellékes apróság, hogy az a cél, hogy pár fekete doboz robbanjon, vagy hogy milyen zászló van felhúzva... :)

    Durrogni mindenért lehet, ha nincs csapatmunka. Egyedül felmegyek, vagy max 2-en, kiszedek mindenkit, azt a csipa meg onnan szed le, ahonnan nekünk esélyünk nincs őt leszedni. Mert mellette a medic elbújik, éleszti, ha véletlenül leszednénk. Annyi idő meg nincs, hogy mindenkit leszedjünk, mert közbe éled a többi.... :)

    Ha magára ismer valaki, tudhatja a véleményem. :)
    Az már köcsögség, ugyanaz, mint PV-n balra felmenni, hisz Isla-n is éppenhogy a sziget széléig mehetnek a védők, mert jön a szöveg, a támadók meg nyugodtan ott lehetnek.

    Emiatt tartom nagyon jónak pl Port Valdeznek azt a részét, ahol a 3. helyre megyünk támadóként. Nem lehet hova megbújni a csipáknak, ahova az ellen nem ér be, mindent lehet látni, tökéletes rész. Egész játékban talán azt szeretem a legjobban. Bár az ezután következő rész sem rossz, mikor baloldalt fel lehet húzni a csövek mentén... :))

    Abban viszont reménykedek, hogy valahogy meglesz oldva a balance, tegnap is vagy 4-szer írtam, hogy balance, vagy kick, mert vagy a mi oldalunkon voltak 18-an, ellennél meg 10-en, és még hely is volt, aki meg csatlakozott, hozzánk jött, vagy ők voltak ugyanígy. +-1 ember belefér, mert ugye azt lehetetlen egyenlően osztani, hogy 15 vs 16 vagy 12 vs 13, de 14 vs 16-nál már repülhet is a két utoljára a nagyobbik csapathoz csatlakozott ember.

    [ Szerkesztve ]

    - - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

Új hozzászólás Aktív témák