Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • r-chee

  őstag

  válasz ciry #7437 üzenetére

  Adminként nagyon rosszul gondolkodsz a dologról :( .

  Vort Valdez: Szerintem nem sok ember akar fél percet ejtőernyőzgetni, miután leszedték valahol, és igyekszik a védőkhöz közeli emberhez spawn-elni. Sniperes egyén, hosszú élet, legyen ő. Újraszületek, erre feljön pár barom a hegyre, és kiírt mindenkit, ott ahol semmi keresnivalója. Oké, traumát feldolgozva, csapattársakat felbuzdítva támadjunk. Ja, túl kéne jutni a dobtetőn, de nem lehet, mert a védők ott fent M60-aznak, GL-eznek az érkezőkre, a tankot jóval a dobmtetőtől vissza akna fogadja az úton. Engedjük, hisz ez szabályos. Egy nagy túrót, azt.

  Isla Inocentes (szigetes pálya): Tegnap belépek a játékba, támadók oldalára. Áhh, most is szép a táj, induljunk támadni egyet. Lépek kettőt, egy ellen sniper azonnal kiszed. Újraszületek ugyan oda. Lépek kettőt, ugyanaz a német srác oldalról pisztollyal lesoroz. Beírtam neki, hogy nem kéne, erre le is lépett. Szal ennyit arról, hogy át lehet-e jutni ellen bázisára. Igen, át. De ezt is engedjük meg, nem? Ha már annyit utazott szegény, hadd lőhessen már szabadon. Sőt, ha mi leszünk védők, tegyük ugyan ezt, ne törődjünk azzal, hogy más feladatunk van :(( .

  Azt hiszem, lassan nem kéne figyelmeztetni káromkodás miatt, járműlopásért, a fent leírtak miatt, egyből ban-t adni, indoklás nélkül, kizárva a nem kívánatos elemeket.

  [ Szerkesztve ]

  Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Hozzászólok Aktív témák