Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    válasz ciry #7437 üzenetére

    A védőknek is van csipása? Van Mortar? Van gránát? Oké, tévedjél fel, mert teszem azt, senki nem bírja őket kiszedni. Viszont azt már azért mégse kéne, hogy páran amikor felmennek, és a terepet kitakarítják, máris a támadók kiindulási pontjára lőnek. Na most akkor hol is van a határ?

    A másik, hogy nem csak port valdez létezik.

    A határok érdekes mozognak, vagy állva maradnak némelyik pályán.
    Azon a havason érdemes figyelnie az UAV-os csókának, hogy miként áll a csapat, mert a kolléga is írta, hogy elhalt. Más pályán asszem nem is mozdul el a hátsó vonala a támadóknak, csak ott.

    más: nemrég voltam fent az 1-esen.
    Alig voltunk néhányan, de beindult. Tele is lett. Aztán az egyik oldal úgy nézett ki, hogy 25-ös volt a legkisebb rangú ember, a másikon meg talán 25-ös a legnagyobb. Természetesen a balansz szépen eltolódott. Felszólítás megtörtént, 1-2 ember át is állt, de az arány nem akart javulni. Pár idegen kick-elődött az elit oldalról. Utána érdekes mód élvezetesebb harcok voltak. Valahogy kiegyenlítettebb lett a küzdelem.

    Ja, és a @say és társai nem mennek az 1-esen

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák