Új hozzászólás Aktív témák

  • Target78hu

    aktív tag

    válasz Gonz0 #6517 üzenetére

    Célzáshoz pl a Red dot vagy 4x zúmot + a magnum izét használtam és pötyögtetve ,ahogy írták is előttem páran ;)
    pl Levelibékánál a VSS fegyóhoz a dupla skulót + mortar (vagy c4) és a magnum hozét használom ,mert egyrészt hamar kiköpködi a bogyókat , másrészt a sebzése kb másfél tár egy embör - a fejre sikerál ,akkor a fele is elég néha -ez a kihívás számomra!
    Ezért kedvelem ,mert messze banga nehéz vele eltalálni valakit ,de ha sikerül öröm bodottá viszont közel és közép távon hatékony ,no nem úgy ,mint egy m60 vagy m16 -os fejsze!
    A spottolós kütyü hasztalan ált. ,mert anélkül is lehet jelölgetni már ha egyáltalán tennék ezt páran ,de nem :D - és nem mellékesen ,helyette sokkal hasznosabb bizgentyűk vannak -szerintem!
    Ha 10x GL-el ölnek meg és nem látom rendesen lőni az illetőt a killcam-ban ,akkor persze illetem pár kedves jellemzéssel magamban(vagy ventrin a többiek kárára) ,mint ahogy az m60 -as zisteneket is ,de ugyan ezt megkapom ,ha reconnal megyek ,hogy mortarnub meg kempelen ,gyáva nufi ,de úgyis begyűjtöm a dögcéduláját az ilyen volumennek ,ha hőzöng :P
    A gépem meg nem egy nasa erőmű és néha beakad ,főleg füst effekteknél + ha laggol is épp a szerver az nem kicsit nehezít a dolgomat ,ráadásul általában a legjobb meccsen fagyok ki -szóval nem tökéletes a játékélmény ,de néha kifogok egy-két jó meccset ahol minden klappol ,ami miatt már megérte ,hogy megvettem!

    hkv.hu

Új hozzászólás Aktív témák