Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • gabipaci

  addikt

  Adminok!

  Sajnos mivel nem egyértelmű a kick/ban, illetve egyéb szabályzat a szervereinken, csak leírom pár mondatban az elvárásaimat. Várom a reakciókat.

  1. Ha hely kell, akkor kétféle lehetőség van:
  a) ha az adminoknak kell hely, természetesen bármi áron csinálhat magának (ha full ph!-s banda van, akkor is kitesz egyet, és felmegy a helyére), mivel hogy nincs foglalt slot, mert az adminjog miatt felesleges.
  b) ha bárki másnak kell hely, értelemszerűen csak akkor rúgjon ki valakit, ha nem derül ki a névből, vagy a prefixből, hogy magyar az illető. (A szerverhez megcsinálom majd azt a programot, amit használtunk, és ott látszanak az előtagok is)

  2. A csalókat nem nekünk kell kiszűrnünk, arra ott a PB, illeteve ott lesz a PBBans! Ha valaki mégis NAGYON EXTRÉM jó játékos, lesz rá olyan ban parancs (ezt is holnap megcsinálom várhatóan) ami a PBBans-nak küldi a jelentést, és a játékost is kirakja.

  3. A csúnya beszédet engedhetjük olyan formában, hogy: de sz@r ez a játék, vagy pics@ba, meghaltam, stb. De a személyeskedést ne tűrjük el. Pl: miért vagy ilyen f@sz, kurv@ anyád hülye sniper, stb. (egy kör ban, visszaesőként végleg)
  Mindenki azzal megy, amivel akar, ezzel nem tudunk mit kezdeni. És persze mindenki olyan amatőr, amennyire akar, senki sem egérrel a seggében született.

  4. Rush módban a védők ne vegyék át a támadók szerepét, persze rugalmasan kell kezelni, mivel amikor megnyílik a map következő része, van hogy beragad valaki, és azt a ziccert kár kihagyni. Viszont aki ebből él, az mehet kick-re. Aki reconként a támadók épp aktuális bázisát kempeli, nyugodtan kaphat egy kör ban-t.

  5. Conquest módban a főbázisra támadni, illetve bemenni bármilyen céllal, (gyilok, járműlopás) egy kör ban. Ha az egyik csapat mindhárom zászlót behúzta, és az ellen nem hajlandó kijönni, csak bentről lövöldözni, akkor sem látom értelmét a főbázisra belőni, bemenni. El kell menni az egyik zászlóhoz, és be egy épületbe. Az ellen sem kap pontot, ha nem csinál semmit, ezért úgyis ki fognak jönni.

  A time ban-t is azzal a programmal lehet majd osztani, megpróbálom holnap az összes beállítást megejteni.

  Kérlek beneteket, hogy jelezzétek a véleményeteket.
  Köszönöm.

  Logitech hardware tester

Hozzászólok Aktív témák