Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz Harlek #5169 üzenetére

    én arra tudok gondolni h mikor eléred a bc2 szervereket iszonyat nagy távot tesz meg a net-jeled, és ezáltal megnő a pinged ami lagot eredményez (előfordul h egyes esetekben nem a legrövidebb utat választja ki hanem hosszabbat ami ue abnormális, és elviekben csak a szolgáltatód tud vele mit kezdeni - vannak bizonyos domain nevek amiket tárolnak szerverek a gyorsabb elérés érdekében ezeknél lehet szvsz a gubanc)

    (de ha más játékoknál is tapasztaltad ezt akk érdemes egy modem csere, esetleg írni egy panaszlevelet a távközlési szolgáltatódnak)

    előfordulhat h valami ilyesmi állhat a háttérben, esetleg nem megy valami ami zabálja a netedet? egy netsebességet mértél már? megvan a névelges sebessége?

    Szerk.: a kiegészítésed után ez 100% h nem net hiba hanem valami más, esetleg szoftver ütközhet, nincs felhúzva a vgad? mert azt olvastam külföldi fórumokon ettől lépked leginkább ki a játék... de még lehet számos mellékhatása is, ha OC.n van akk vegyél vissza mindent alapra és próbáld úgy... esetleg én még néznék egy hőmérséklet tesztet is everestel...

    [ Szerkesztve ]

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák