Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz Madn!ght #5016 üzenetére

    Én 22"-os LG monitoron full felbontásban (az 1. konfigomon -adatlap) viszem a játékot. Igaz a proci húzva van. Az Fps-t nem néztem ( nem tudom, hogy kell abban a játékban :B :N ) de nem laggolok, nem akadok, szóval megy minden normálisan. 4x AA, vagy AAA? nem emlékszem, mert most nem otthon vagyok.

    MÁS!

    Tegnap este a TS-en beszéltem valakivel, ott volt a magyar HUNGARYAN SUN szeró is, de sajna nem volt hely, én meg nem erőltettem. De ott hallottam némi párbeszédet. Na így kell ezt! Komoly összedolgozást vettem ki. Valaki szólt a tank vezetőjének, hogy várj, javítok. :DD Jó volt hallani.

    (#5020) Motaba78

    Próbáld már meg kivenni a 2x 512-es memóriákat. Csak maradjon a 2x1 Gb-s dual-ban. Nem e azok zavarnak be. Mert ez így nem kimondottan szereti a dual channelt.

    Azon kívül, mi a lófasz van ezzel a baráti listával? Bejelölök valakit, ill. meghívom és másnapra lenullázódik. :U Lehet újra kellene rakni a játékot? Más baja nincs. megy minden szerverkeresés, stb. nem vacakol a pb.-sem.

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák