Új hozzászólás Aktív témák

  • CSiMi_

    tag

    2. Rész!

    Kicsit részletesebben:
    1. Még a Beta verzióban lettem figyelmes arra, hogy ha „rátartasz” akkor el kezd vibrálni a fegyver. Gondoltam ki lesz javítva a véglegesben, de nem főleg a 4x távcsőnél lehet látni ezt a 100 hertzes vibrálást ami rettenet nagyon zavarja a szemem. Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=55tVRMV_uKI és nem csak a 4xes nél van ez, de itt látni9 a legjobban, másoknak is mondtam, eleinte észre sem vették, de szóltam, és mondták, hogy nekik is!
    2. Mouse button 3, Mouse button 4, Mouse button 5 nem működnek. (pontosabban nem mindenkinek,) Nálam például ment, aztán hirtelen nem, drivert frissítettem, akkor ment, aztán két nap és megint nem…
    3. PunkBuster, azért nem az első helyre raktam, mert gondolom sokan írtak már. Ne haragudjatok, a kifejezésér, de mi a fasznak ragaszkodtok ehhez a Pbhez??? Az előző battlefieldek is tele voltak cheaterekkel. És miért nem lehet 2010ben csinálni egy olyan anticsítet ami nem ír ki egyfolytában hibaüzit, és manuálisan kell telepíteni, és nem frissít magától. (Én eddig Counter Strike-val játszottam, ott is sok a cheater, de legalább soha sem volt, hogy a VAC miatt nem ment a game)
    4. Nem írja ki a szerverkereső a pingeket, és ráadásul minden szerveren rettenet magasak a pingek, de nem csak nekem, mindenkinek, a multkor egy 32 slotos szerveren mindenkinek 150 fölött volt…
    5. Kilép magátó, azaz kifagy… Megy nagyba a game és egyszercsak desktop…
    6. A szerverkereső, az eddig játszott játékaim közül mesze-mesze a leg butább például miért nem lehet a névben szereplő szavakra keresni PL: „bad company 2 hülyegyerekek klán szervere” arra emlékszem, hogy szerepel a nevéban, hogy hülye, akkor kidobja az adott szervert. Vagy épp IP alapján rákeresni egy szeróra.
    7. Nem csak gagyi, de nem is működik. Gyakran van, hogy PL 9/32 player van és mégis server is full. De gondolom ezt könnyen javítjátok majd.
    8. Unable to log in. Please try again. Este 6 órától szinte soha sem enged föl az EA
    9. Connection failed to EA online. Szintén olyasmi mint az előző.
    10. Searching for game. –hoz kéne egy cancel gomb. Amikor play now-ra nyomok ott ha kiválasztok egy ritkább mapot, akkor van hogy 20 percig keres, és csak keres, és keres, és keres…
    11. Állítható legyen a „zoom sensitivity ratio” Amikor rázoomolsz sniperral akkor túl érzékeny és PL. Counter strike-ban volt egy olyan parancs konzolban, hogy „zoom_sensitivity_ratio 0.85” és akkor az eredeti sensnek a 85% lett az érzékenység.
    11/b. Szintén állítható legyen a seni. a fix gépágyúknál. Egy példa: amikor egy blach hawkban ülök a minigunban és jobbklikkel ráközelítek, akkor viszont túl lassú az érzékenység. Oda Kb 120% kéne vagy az eredetinek a közelítés nélkülihez képest csak –5% mert most kb –30%.
    12. A friendlist nagyon gagyi, ez nehéz felvenni a havert, nem mindig jelenik meg, és ha már valaki játékban van onnan nem tud visszaigazolni. Egy nagy kérdés MIÉRT NEM STEAMOS??? A leg jobb progi ami létezik a játékokhoz… Itt valami $ van a háttérben, vagy mi? A Steam sok problémára orvosság lenni, mék talán az anticheatot is megoldaná. De ebben nem vagyok szaki, csak azt tudom, hogy az JÓ!
    13. Játékmenet. Tudom, hogy van Hcmod, de a simában miért kell 1 teli tár az emberbe? Így sok fegyver értelmét veszti, PL az enginernek a 25 töltényes alap fegyveréből nem elég egy full tár, hogyha az ellennek már ki van unlokkolva a mellvért. Egy másik példa. Teljesen értelmét veszti sok rcon fegyver is. Pl a 2. kiunlokkolható sniper még fejre sem mindig öl elsőre… Ez egy rossz vicc! Jó, legyen egy picit több élete az embernek normalmodban mint HCban, de azért ne egy kétlábon járó tank legyen. De amúgy tényleg a leges leg jobb multis game, főleg így a Modern warfare 2 után, mondjuk azt nem nehéz túlszárnyalni.
    + Nem tudok, Veterant létrehozni 3 Battlefieldem van, de nem fogadja el a cdkulcsokat.
    Előre is köszönöm CSiMi!

    EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

Új hozzászólás Aktív témák