Hozzászólok Aktív témák

 • lala42

  őstag

  Azon gondolkodom, hogy több embernek össze kellene fogni, és ha nem javul egy héten belül a játék kiszolgálás, akkor kollektív pert kellene indítani az EA ellen. Talán a fogyasztóvédelemnél is lehetne bejelentést tenni, mert nem azt kaptuk a pénzünkért, amit kínáltak, reklámoztak, vagyis világméretű átbaszásnak lettünk az áldozatai. :K Mivel kicsaltak közel 10 ezer rúpiát a zsebemből-zsebünkből, talán csak megállna a dolog. Mert azért -véleményem szerint- olvasva a külföldi fórumokat, ott sem rózsásabb a helyzet és nem csak átlagfelhasználók ülnek le játszani, hanem szám.tech.szakemberek is. Értem ez alatt, hogy ha ők is ezzel a problémahalmazzal találkoznak és nem boldogulnak vele, akkor megállna a fogyasztó megkárosítása is.
  Az,hogy némi bugok akadnak egy játékban, néha betudható a külömböző hardverösszetevőknek, programoknak is. De itt koránt sem arról van szó. Itt sajna az egész úgy ahogy van xar. ( gondolok a multis gondokra.) :U
  Vagy nem látom jól? :U

  Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Hozzászólok Aktív témák