Új hozzászólás Aktív témák

  • szabi62

    csendes tag

    Ha a PB (punkbuster) dob ki, rendszerint 9005-ös hibakóddal arról egyik admin se tehet, mert olyankor a központi PB szerver elveszti a kapcsolatot a Te gépeden lévő PB programmal (adatvesztés), és biztonsági okból 2 percre bannol.

    Ha baserape miatt kicket kapsz, azt az autóadmin adja legtöbbször ( x számú ölés után autómatikusan), kivéve, ha épp egy admint ölsz meg a saját bázisán, mert olyankor egyből mehet egy kick.

    Ha baserape miatt bannoltak ( pl. 1 vagy több órára ) akkor fennt volt a szerveren az adminok vezetője és a sorozatos baserepe miatt mindenkit aki "répázott" időszakos bannal "jutalmazott".

    Csítereket pedig NEM találsz egyik magyar szerveren sem, mert akik néha feltévednek azok gyorsan lebuknak és véglegesen bannolásra kerülnek, valamint a magyar szerverek adminjai meg szoktak írni egymásnak a lebukott csíterek adatait, így az összes magyar szerverről ki vannak tiltva.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha még sohasem győztek le, az nem azért van, mert te vagy a legjobb, hanem azért, mert még nem találkoztál azzal aki nálad is jobb"

Új hozzászólás Aktív témák