Új hozzászólás Aktív témák

  • Źşë'

    addikt

    válasz gabipaci #31254 üzenetére

    sztem arra gondol h a nagy címek mennek át konzolra, ami eddig pc exclcusive cím volt most már nem. Sok fejlesztő a gyenge eladásokat emlegette pc ágazatban ahogy én is olvastam a híreket és konzolokon brutális nagyot lehet kaszálni (rohadt kapitalisták) - de ki tudja lehet h ez is csak egy reklámfogás hogy megsajnálják őket és fellendüljenek az eladások pc ágon..

    a másik tényező hogy konzolokból mára már rengeteget (talán sokkal többet) használnak játékra (mint pc-t, olcsóbb is és azért felveszi minőségben is a versenyt), ezért is gondolják meg 2x a fejlesztők hogy mire adják ki a termékeiket - meg elviekben picit le is van egyszerűsítve a fejlesztés menete.

    pl ha azt veszed h a bad company 1 csak konzolon jelent meg, és a 2. rész csoda h kijött pcre akkor azért ott van az a ha mégsem jelenik meg stb.. amit sajnálok h a gears of war 1. része került csak ki pcre. A többi részre azt mondta a mikrofos hogy veszteséges pcn. Így inkább nem adták ki (sajnálatomra). Amíg mikrofos uralja a játékipar nagyobb részét addig nincs ok az aggodalomra, hisz az ő érdekük is a minél több win7 eladás (melyben nagy szerepet kapott a játék) nem is beszélve a többi programról, szoftverről.

    ez a haldoklófélben van a játékipar leginkább a nagy játékportálok által szívesen emlegetett szöveg, amely valamilyen szinten igaz az általam leírtak miatt. Konzol került előtérbe pc meg picit háttérbe, de nincs itt akkora gond mint amekkorára lehet gondolni a "haldoklófélben" szó hallatán.

    "Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Új hozzászólás Aktív témák