Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz hibavissza #30634 üzenetére

    Szerintem csak meg kell szoknod. Tört szerver tudtommal nincs, én csalókkal se nagyon szoktam találkozni. Ha zavar a spawnkill, akkor olyan szervert válassz a keresőben ahol tiltva van a baserape.

    A kés valóban egy bughalom, de nyugtasson meg, hogy olyan is van, hogy hátulról odalopakodsz és simán nem adja be mozdulatlan ellenfélre, aki persze meghallja megfordul és lelő. A másik véglet persze amit te mondasz, hogy ráránt a golyózáporon keresztül is. Egy dolgot tehetsz: ha fut feléd valaki hátrálj folyamatosan miközben lövöd, nekem ez többnyire beválik.

    Az rgp splash sebzése viszonylag kicsi (ha telibe találsz vele valakit akkor meg bugos, átmegy az emberen), ha rakétahuszár akarsz lenni akkor javaslom a jó öreg carl gustavot. Gyalogos ellen ideális, pláne extra robbanás perkkel. Csak készülj fel a beszólogatásra, nem kedvelik az emberek a "noobtube"-osokat..

    Pisztollyal meg simán leszed, ha jobb napja van, rexxel 2 fejes elég ha fullon vagy, ha kicsit sérült akkor egybe belehalsz, sniperrel meg - ha nem fejre megy - bizonyos távolságon túl ugyanúgy kell a második lövés.

    Vannak furcsa dolgok, a szar pingeket különösen rosszul kezeli a netkód, de azért használhatatlannak nem mondanám. Adj egy kis időt magadnak míg megszokod, utána jobb lesz, főleg ha jó csapatod van.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák