Új hozzászólás Aktív témák

  • lala42

    őstag

    válasz Cybertrone #29565 üzenetére

    Nem még nem volt I7-em. Csak raktam már néhányat össze. :K Amíg ez elég nekem mindenre, amire használom, nem is nagyon ruházok be. ( talán most a CoD-hoz egy vidkari) Pl. a 2-es konfigom irodainak használva is elég. Hogy mit hoz a jövő, még várok. Kb 2-3 év alatt a családi költségvetést borítottam volna fel. No meg így 50 évesen nem igazán sietek sehova. Eddig sem volt sürgős dolgom ;] :DDD . De azért ismerd el, hogy i7ide i7oda nálad -valamint olvasva néhány hsz.-t -és másnál olyan gondok fordulnak elő, amit én a régi 775-ös konfigon nem tapasztalok. Eddig talán 2-3 alkalommal volt connection lost. De olyankor másnál is előjött. :R

    ciry

    Nemrég tapasztaltam ill. olyan gond volt az egyik helyen, hogy az előfizetett net. sebesség csak a töredékét adta le, mint amit kellett volna. Kiderült, hogy a router nem volt kompatibilis a modemmel. Ha routeren vagy, akkor megér egy próbát. D360-as modemet nem szerette. Csere után minden jól ment.

    [ Szerkesztve ]

    Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "

Új hozzászólás Aktív témák