Új hozzászólás Aktív témák

  • bozont

    veterán

    válasz Xaels #27923 üzenetére

    Nem tudom, tény hogy itt több információt kell nyomon követni mint egy UT3-nál vagy TF2-nél, lehet ezért laggol jobban. De szerintem ha akarnának tudnának még optimalizálni a multi kódon, gondolom most inkább a BF3-on van a hangsúly. De karácsony körül mikor a játékot vettem, még nem volt ekkora mértékű a dolog, csak ami a pingből adódott. Amiről én beszélek az is inkább szerver oldali lehet, sokszor van olyan is hogy 2-3 másodpercre megáll mindenki csak egy helyben fut, vagy hirtelen visszadob arra a helyre ahol néhány másodperccel azelőtt jártam. Pedig mindig olyan szerverre próbálok belépni aminek 60-as vagy kisebb pingje van. Na de mindegy, ez van, csak néha eléggé bosszantó, főleg hogy mostanában shotgunnal megyek mindig. Remélem azért majd javul kicsit majd a helyzet.

    "Squad respawn felpörgeti a játékot, sokkal jobb ez a megoldás mintha mindig a kezdőre kéne születni és a 2-3percet rohanni a célig."
    Oké, csak én mindig olyan squadba kerülök ahol csak csipák vannak és átmenni sem tudok másikba. Na meg általában egy kritikus helyzetnél maikor is sikerül leszedni 2-3 ellent, persze hogy az utolsó pillanatban spawnol a másik három társ. De ilyen az én szerencsém sajnos. :D

    A fagyogatós témához, nálam szerencsére nem jelentkezett, egyszer sem fagyott még. Eleinte volt néhány kékhalál, de miután frissítettem a xonar driverét megszűnt.

Új hozzászólás Aktív témák