Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz madgie #24725 üzenetére

    Port Valdez conquest-ben ugyanolyan "haladj át a szűk részen, ha tudsz" sítlusú, mint rush-ban. Az esetek többségében kialakul A és B pont közötti dombnál a gránátdobáló verseny :).
    Ha meg bekempeli magát az egyik zászlóhoz az egyik csapat, akkor a másik csapatnak 2 vagy 3 zászló a birtokában van, és tuti, hogy előbbi csapat csúnyán el fogja veszíteni az egyetlen zászlójukat, és marad a főbázis. Na, itt fordulhat a kockat arra, hogy a másik csapat legnagyobb része bekempeli magát a bázishoz közel eső zászlóhoz, és tűz alatt tartják a bázist, vagyis nem lesz onnan könnyű a kijutás. De erre az okosabbja meglépi azt, hogy helivel vagy quaddal kitör, elmegy a leghátsó zászlóhoz, és jó esetben még spawn-olnak rájuk csapattársak és együtt beveszik a zászlót, mellé még nyomatnak egy kis helis fedezőtüzet. Tiszta körforgás.
    Nincs is jobb, mint mikor Heavy Metal-on bázisra beszorulás után kitör az ember egy quad-dal (ill. a nagytesójával), és az ellenséges tankok sortüzében sikerül átszökni pálya másik felébe :U .

    Szerk.: Virtuális életem uccsó pillanatai: Zászlófoglalási kísérlet, fedezék mögül 3 tank-ot megjelöltem, amik ott állnak közvetlen közel:

    A zászlót végül elfoglaltuk.

    [ Szerkesztve ]

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák