Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    válasz WhiteWalker #23941 üzenetére

    De most ezért minek szólsz hozzá? feljössz azt benyomod megint ugyanazt huszadjára.
    Véleményt írok és teljesen jogosan, mi ezzel a bajod? zsé is szépen lehordta a játékot már többször is neki is nyugodtan lehet írni, ha ennyira rajta vagy a témán.
    Ezért nem kell ide írnod hogy ilyet közzé tegyél, itt az egyedüli ember akinek baja van az te, én leírom te meg okítasz, de minek? és mivan ha tele van negatívumokkal a játék és mivan ha kiborít néha és le kell írnom ez teljesen normális. Ilyeneket meg nem teszek közzé hogy lelőttem 5 helikopter és aztán még egy tankot is berobbantottam, kb kutyát nem érdekli, nem téma, nincs mit róla beszélni. Ha így tudok hozzászólni a témához így fogok, de most mit mondjak te meg az egekbe emeled a játékot ilyen szövegekkel hogy valaha készült legjobb multis fps, most tegyem azt hogy akárhányszor szóba jön ez írjam rá hogy baszottul túlzol?
    Szóval tényleg ennyi erővel az összes bc2-es fórumozónak szánhattad volna a hozzászólásodat, mert hidd el nem csak én hordtam le többször a játékot, csak most pikkelsz rám vagy nemtudom. Ha isteníteném naponta 2x a játékot arra biztos egy szót nem szólnál... :U sajnos ennél a játéknál többet lehet a hibákról beszélni, jobban kilehet vesézni, más nem igen szokott itt lenni, max patch előtti érdeklődések és vélemények.
    Egy játék alapján megítélni valakit, azért az elég nice.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák