Új hozzászólás Aktív témák

  • Illusion1010

    senior tag

    válasz r-chee #23543 üzenetére

    Azért a hétköznapokban még nem jött így elő :N

    Viszont pár napja, mióta beteg vagyok nem sokat játszottam, mert köhögés közben marha nehéz célozni :D És egyébként is le vagyok lassúlva, látom az enemyt az ablakban, látom hogy céloz és már mozdulnék, de mindig elkések. Így nem lehet ezt nyomni.

    Azért közel 39 fokos lázzal érdekes dolgokat produkál az ember agya.....most éppen hangfal szett teszt volt az Oasis mapon. (ott játszottam utoljára, és házimozi rendszert akarok venni) A házakban más-más cucc volt, mindenből más szólt, mint egy hi-fi shown. Az igazán rémisztő az, hogy olyan a kép mint amikor photoshopban lehúzod a színeket, és megspékeled erős motion blurrel. Nem tudok tájékozódni, nem tudom mi merre van, nem tudom merre van előre. Nem látok senkit, de mindenki hozzám beszél, és érzem hogy körülöttem vannak......amikor egy pillantra fölébredek, körül nézek a szobában és everything all right, de máris visszazuhanok. Kiderül hogy vettem is vagy 8 szettet, de mindből csak egy darab hangfal van nálam.
    Ráadásul nincs időérzékem, percenként változik az ébrenlét és az álom...úgytűnik mintha már egy hete éjjel lenne, pedig még csak 2 óra van.

    Remélem az a zsák gyógyszer hamar helyrehoz :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák