Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz gabipaci #19570 üzenetére

    na ja,ebben is van valami...
    Gondolok itt arra,hogy a láma megveszi a szupercsitet,és rögtön bekapcsolja az aimbotot headshotra és autofire-re...persze,hogy kiszúrják...
    De sajna ha járatosabb játékos vesz ilyet,az beállitja lassú reakcióidőre,gombnyomásra az aimot,bekapcsol egy állandó wh-t...és játszik.
    Néha kilő automatán pl.abakannal 2-3 delikvenst messzebbről,beállitja,hogy testre lőjön az aim(mert ilyen is van....sajna,de akár kéz/láb,hogy lassan halj bele->nem feltűnő),és a wh-nak köszönhetően profi objektivás/adott esetben mortar,uav,semmi nem külömbözteti meg szinte egy prótól.
    És sajnos a lentebb emlitett "überkemper" m60-nal,abakannal eljátszhatja ugyanezt,sőt még egy wh mellett sok killt szerezve is.
    Egyébként a hack sajna úgy is tud működni,hogy szóljon,ha az illető takarásban van,avagy akkor rántson rá a fegyó,amikor lőhető is,ezt sem könnyű kiszúrni,főlegha lassú ráugrás van,kábé ugyanaz,mint ahogy profik rárántanak az ellenre...
    Szerencsére azért ebben a gémben ennek sokkal kisebb a jelentősége,mint pl.egy cod-ban,nagy a pálya,tényleg sok killt csak feltűnően lehet szerezni,mert egyszerűen túl szét van szórva az ellen,a spot meg ugye már-már wh,ha sokan nyomkodják...
    Meghát nem is sok előny,egy átlagos ember már tud most lvl50 lenni,de én pl.lvl17-re unlockoltam mindent,ami kellett,nem sokkal később meglett minden,nem hoz hasznot utána a szint.
    A cod-okban az utolsó szintig adja a cuccokat,és a prestige-k is ottvannak,tehát ott tényleg motiváló lehet valamennyire a csalásra.
    Itt meg a statot is max neten lehet nézni,nincsenek egyedi jelképek a játékon belül,nincsenek killstreak-dijak sem...szerencsére.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák