Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Źşë' #19223 üzenetére

    pont ez lenne akkor a gond,hogy ugye gyorsak...
    igyis elég nehéz menetközben egy ilyet eltrafálni rakétával,ha nem szembe jön épp,nem logikus,miért lenne jobb erősen.
    Tankhoz képest nudli a gépágyú is,szerintem akkor ütnének a nagyobb 4kerekűek,ha lenne olyan gránátvető rajtuk,mint az őrhajón,bár ez ott is megvan,hogy 1 rakéta vagy akár gl,és pápá.
    Nekem annyira nem hiányzik végülis,okoznak sokszor elég gondot a tankok is azokon a pályákon,ahol ezek is vannak ugye,túl könnyű lenne a támadók dolga,igyis ha elrobogsz az emberek mellett,és nem lő ki egy rakéta,semmi perc alatt ott lehet lenni az m-comok mellett,no mégha erősebb lenne/több fegyver,hát simán be lehetne védeni vele az m-comot,beállsz mellé,egy fal közelébe,de rálátással,és irtod a népet.
    Sokan igyse használják...a gépágyú szerintem túl gyenge,és túl fix,védtelen az ember benne,rögtön kiszedi a sniper.
    Ezért cseszték el a rögzitett lőállásokat is,mert csak olyan helyen vannak,amik lehetőleg a támadóknak a legprofibban rálátható,szintén 1mp,és lelövi az embert 1 sniper.Pedig mekkora poén lenne a házak között mondjuk,hogy tényleg bázisvédelmet látnának el...
    Másik megoldás lenne,ami ugye más szempontból is jó lenne,ha nem lenne ennyi rakéta az embereknél...ha be kéne áldozni magát annak,aki raksit választ,hogy 1 van nála pl.csak,s mondjuk ládából is csak sokkal lassabban kapna újat,helyére kerülnie a jármű-ember-rakéta egyensúly.Cserébe lennének mondjuk a tankok kicsit sérülékenyebbek.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák