Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz ciry #19098 üzenetére

    az.De azért azt mondom,hogy van benne jó dolog is...mondjuk én a snipert nem tartom jó ötletnek a jelenlegi formában,de van annak is haszna.
    A mapvonalkázást meg még nem próbáltam élesben,de tény,hogy talán ami rugalmatlan az egészben,hogy nem enged semmi véletlent.Nem úgymint mondjuk a játék mapelhagyása,hogy büntihomályositás+10mp visszatérni.Itt ha rosszalkodsz,rögtön cumi.Pedig szerintem valamennyire pár ilyen "bűnös" dolog is felel a hangulatért...tegye fel a kezét,aki nem csinált még baserape-t,nem kempelt a hegyen,avagy nem ment fel halomralőni a fent kempelőket,nem nyomta meg a cg gombját kaján vigyorral,és nem örült a multikill feliratnak...
    Amit én hiányolok,az a tolerancia ebből.
    Lásd a sniperkill..
    Talán humánusabb lenne 1 korlát,de megoldani,hogy mondjuk 6 csipa felett aki reconként meghal,ne vehesse fel újra,vagy mittudomén...
    Vártuk a patchet a kontroll miatt,de pont a hivatalos "nem korlátozható semmi ranked szerveren" álláspont miatt felemás az egész.Érzi mindenki,hogy gond van,de mégsem a megfelelő eszközök vannak az admin kezében...olyan ér is valamit meg nem is.

    DE az is tény,hogy a legtöbb beirós figyire azért meg belekaka van.Külföldinél,aki jó eséllyel igyis csak jön-megy,főleg ilyen gázabb játékstilussal,a tökmindegy-effektus,megy a kövire és kész.
    Más kérdés,hogy a törzsgárda köre meg kuka,de mit is érdekli azt,aki amúgyis csak benézett...

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák